Τρίτη 16 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΔήμος Μαραθώνος: Επετειακές εκδηλώσεις στη μνήμη των θυμάτων της πυρκαγιάς της 23ης...

Δήμος Μαραθώνος: Επετειακές εκδηλώσεις στη μνήμη των θυμάτων της πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου 2018

Το Σάββατο 23/7, σας καλούμε να παρευρεθείτε στις εκδηλώσεις της 4ης μαύρης επετείου, από τη φονική πυρκαγιά που έπληξε την Ανατολική Αττική.
Η τελετή θα ξεκινήσει 18:30, στο Μνημείο των θυμάτων στο Νέο Βουτζά, για την απόθεση των στεφάνων και λουλουδιών και θα περατωθεί στο Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο (ΝΑ.Ο.Μ.Α.) στις 19:30 με τη τέλεση του τρισάγιου.

 Η μνημόσυνη δέηση θα τελεστεί το πρωί του Σαββάτου με το πέρας της Λειτουργίας, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Μάτι, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στο Νέο Βουτζά και στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου – Άγιου Θωμά και Αγίου Πορφυρίου στο Κόκκινο Λιμανάκι.

 Σας ενημερώνουμε ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν στις 23/07/2022 από 19:00 ως 22:00 είναι οι εξής (όπως απεικονίζονται στο σχετικό σχεδιάγραμμα που επισυνάπτεται):

 Η Λεωφ. Ποσειδώνος και η οδός Κύπρου θα παραμείνουν κλειστές από την διασταύρωσή τους με την οδό Νικηταρά μέχρι και την οδό Ίριδος.

Τα αυτοκίνητα θα μπορούν να παρκάρουν στους δρόμους πάνω από την οδό Κύπρου προς την κατεύθυνση της Λ. Μαραθώνος και στο «ΝΑΤ».



Ροη Ειδήσεων