Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024


ΑρχικήΑττικήΔήμος Νίκαιας- ΑΓ. Ι. Ρέντη: Πράξεις αγάπης για τα εγκαταλελειμμένα παιδιά του...

Δήμος Νίκαιας- ΑΓ. Ι. Ρέντη: Πράξεις αγάπης για τα εγκαταλελειμμένα παιδιά του Νοσοκομείου Παίδων

Δέματα αγάπης για τα υγιή παιδιά που φιλοξενούνται στο Νοσοκομείο Παίδων ετοίμασε ο Δήμος Νίκαιας -Αγ.Ι. Ρέντη και  παρέλαβε η κοινωνική υπηρεσία του νοσοκομείου την Τετάρτη 10 Αυγούστου. Με πρωτοβουλία της Επιτροπής Ισότητας Φύλων του Δήμου σε συνεργασία με τα ΚΑΠΗ της πόλης, συγκέντρωσαν είδη που έχουν ανάγκη αυτή την περίοδο τα εγκαταλελειμμένα παιδιά του νοσοκομείου Παίδων.Παιχνίδια, πολύχρωμα σεντόνια,pampers θα δοθούν και σε εγκαταλελειμμένες και κακοποιημένες μητέρες που έχει καταγράψει η κοινωνική υπηρεσία του νοσοκομείου. Ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη ευχαριστεί τις εταιρείες ΚΕΝΤΙΑ και  Toys.gr για τη χορηγία τους.

Αυτή η δράση αγάπης άνοιξε τα φτερά της και έφτασε έως τον Πύργο Ηλείας. Η Επιτροπή Ισότητας Φύλων Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη σε συνεργασία με την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ Ηλείας και το σύλλογο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, συγκέντρωσαν και άλλα είδη ανάγκης και έως το τέλος του μήνα θα αποσταλούν στο Νοσοκομείο Παίδων.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης σημειώνει:

« Η αγάπη δεν γνωρίζει εποχές γι’αυτό και μόλις ενημερωθήκαμε για τις ανάγκες που έχει το Νοσοκομείο Παίδων όσον αφορά στα υγιή εγκαταλελειμμένα παιδιά που φιλοξενεί ενώσαμε τις δυνάμεις μας με φορείς εντός και εκτός δήμου για να τις καλύψουμε. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να ενισχύει δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης. Εκτός από τα προγράμματα που προωθεί η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας, είμαστε ανοιχτοί σε πρωτοβουλίες που έχουν σημείο αναφοράς το παιδί γιατί είναι χρέος μας να του δώσουμε έναν κόσμο αντάξιο των προσδοκιών του».



Ροη Ειδήσεων