Δευτέρα 29 Απριλίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΕπικαιρότηταΚ. Μητσοτάκης: Εκλογές στο τέλος της τετραετίας

Κ. Μητσοτάκης: Εκλογές στο τέλος της τετραετίας

Περιοδεία στην Ανατολική Αττική πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος διαβεβαίωσε εκ νέου πως οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

«Η δέσμευσή μου ισχύει στο ακέραιο. Είναι εθνικά επιβεβλημένο να πορευτούμε στο επόμενο κρίσιμο διάστημα σε συνθήκες πολιτικής σταθερότητας, την οποία μόνο η σταθερή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εξασφαλίζει», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Δεν φοβόμαστε τίποτα. Όπως διαχειριστήκαμε μεγάλες δυσκολίες μέχρι σήμερα, έτσι θα διαχειριστούμε και τις δυσκολίες που έρχονται. Και στο τέλος της τετραετίας θα αναμετρηθούμε, με αυτούς οι οποίοι φροντίζουν σε κάθε ευκαιρία να μας θυμίζουν πόσο κακό έκαναν στη χώρα».

«Εμείς εξακολουθούμε να μιλάμε με το έργο μας: η Ελλάδα αλλάζει, η οικονομία αναπτύσσεται, η ανεργία μειώνεται, μεγάλα έργα δρομολογούνται σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας, από το πιο μικρό βήμα μέχρι την πιο μεγάλη περιφέρεια, η κοινωνική μας πολιτική στηρίζει τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας», υποστήριξε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Έχουμε την εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε πολύ σκληρά, μέχρι και την τελευταία μέρα για να αποδείξουμε ότι είμαστε άξιοι αυτής της εμπιστοσύνης. Έχουμε ακόμα πολύ δουλειά μπροστά μας».

Στο πλαίσιο της περιοδείας του ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τα εργοτάξια για την κατασκευή του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων (ΚΕΛ) Κρωπίας – Παιανίας και της σήραγγας Αποχέτευσης και Επεξεργασίας Λυμάτων των Δήμων Ραφήνας – Πικερμίου και Σπάτων – Αρτέμιδας, καθώς και το διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Επισκέφθηκε επίσης Κατασκηνώσεις του Δήμου Ζωγράφου, στη Ραφήνα, όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες από το ελληνικό χωριό Σαρτανά της Ουκρανίας, καθώς και το λιμάνι της Ραφήνας όπου ενημερώθηκε και για τα σχέδια αναβάθμισης, βελτίωσης και επέκτασης των υποδομών του.

Ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι «αυτό το οποίο γίνεται στην Ανατολική Αττική είναι μία μικρογραφία των αλλαγών που συντελούνται σε ολόκληρη τη χώρα» και επισήμανε ότι «η Ελλάδα αλλάζει, η Ανατολική Αττική αλλάζει προς το καλύτερο για το καλό όλων των Ελλήνων».

Πηγή: athina984.gr

 



Ροη Ειδήσεων