Δευτέρα 29 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΣταύρος Τσίρμπας, Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Καματερού - «Η Αττική αλλάζει. Το ΕΣΠΑ...

Σταύρος Τσίρμπας, Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Καματερού – «Η Αττική αλλάζει. Το ΕΣΠΑ στην πόλη σου» (vid)

Σε εμβληματικά έργα τα οποία βρίσκονται στο τελικό στάδιο, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού κ. Σταύρος Τσίρμπας, πολλά εκ των οποίων χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ και την Περιφέρεια Αττικής. Κυρίως αφορούν έργα βιώσιμης αστικής κινητικότητας, ενεργειακών αναβαθμίσεων αλλά και αντιπλημμυρικά έργα, ένα ζήτημα που αποτελεί πρώτη προτεραιότητα του Δήμου.

Όπως δήλωσε στην κάμερα του AtticaTimes, αισθάνεται ιδιαίτερα ευτυχής που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής τόσα πολλά έργα και παραμένει αισιόδοξος ότι όλα αυτά θα συνεχιστούν με τον ίδιο αμείωτο ρυθμό.

Παράλληλα, ανέφερε πως τόσο ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού, όσο και η Δυτική Αθήνα αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα, τα οποία καλούνται να αντιμετωπίσουν άμεσα, ενώ χαρακτήρισε σημαντική την παρούσα συγκυρία με το ΕΣΠΑ, όπου μαζί με το κατάλληλο επιστημονικό προσωπικό μπορούν να απορροφηθούν αυτές οι χρηματοδοτήσεις.

Τέλος, τόνισε πως είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η Περιφέρεια Αττικής διοικείται από τον κ. Πατούλη που έχει διατελέσει στο παρελθόν δήμαρχος και γνωρίζει τα προβλήματα ενός δήμου.

Δείτε το βίντεο:



Ροη Ειδήσεων