Παρασκευή 17 Μαΐου 2024


ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΜητέρα Τσιτσιπά: "Μόνο ο Κύργιος βγάζει εκτός εαυτού τον Στέφανο"

Μητέρα Τσιτσιπά: “Μόνο ο Κύργιος βγάζει εκτός εαυτού τον Στέφανο”

Η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, Τζούλια Σαλνίκοβα, μιλώντας σε μέσο του Καζακστάν, στο περιθώριο του Astana Open την προηγούμενη εβδομάδα, αναφέρθηκε στο μπιφ του γιου της με τον Νικ Κύργιο.

Ο Νικ Κύργιος έχει βγάλει αρκετές φορές εκτός εαυτού τον Στέφανο Τσιτσιπά, με τη μητέρα του Έλληνα τενίστα, Τζούλια Σαλνίκοβα, μιλώντας σε μέσο του Καζακστάν, στο περιθώριο του Astana Open να τονίζει πως είναι ο Ελληνοαυστραλός είναι ο μόνος αντίπαλος του γιου της που εξαιτίας του να χάνει τον έλεγχο.

Τσιτσιπάς και Κύργιος, τους τελευταίους μήνες δεν διατηρούν καθόλου καλές σχέσεις, με τη μεταξύ τους συνάντηση στο φετινό Wimbledon, να παίζει καθοριστικό ρόλο στη διαμάχη τους.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ο μοναδικός άνθρωπος, που φέρνει τον Στέφανο σε πλήρη σύγχυση, είναι ο Νικ Κύργιος. Είναι ο μοναδικός που τον βγάζει εκτός εαυτού.

Στο ματς του Wimbledon, ο Κύργιος αποφάσισε να παραβλέψει τους γενικούς κανόνες του αθλητισμού.

Ο αγώνας έγινε πολύ περίεργος και νευρικός, διότι έπαιζε “βρώμικο” τένις. Ο Στέφανος, δεν παίζει έτσι. Έχασε εντελώς την ψυχραιμία του, από τη συμπεριφορά του αντιπάλου του και έχασε το ματς χωρίς να είναι χειρότερος στο court”.

Πηγή: tennis24

 



Ροη Ειδήσεων