Σάββατο 4 Μαΐου 2024


ΑρχικήΑσφάλειαΣυμπληρωματική κατάθεση θα δώσει αύριο η 12χρονη – Και 11ο άτομο προσήλθε...

Συμπληρωματική κατάθεση θα δώσει αύριο η 12χρονη – Και 11ο άτομο προσήλθε στη ΓΑΔΑ

Συμπληρωματική κατάθεση αναμένεται να δώσει αύριο η 12χρονη μαθήτρια που έπεσε θύμα βιασμού κατ’ εξακολούθηση και μαστροπείας στον Κολωνό, ενώ σήμερα στην Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων στη ΓΑΔΑ προσήλθε αυτοβούλως ένας 54χρονος για την υπόθεση βιασμών του ανήλικου κοριτσιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες την άνοιξη του τρέχοντος έτους ο 54χρονος συνομιλούσε, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην
ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας. Ο 54χρονος αφού εξετάστηκε ενόρκως, αποχώρησε, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση. Είναι το 11 άτομο που έχει εμφανιστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση.

Στόχος των αρχών είναι το κορίτσι  στη συμπληρωματική του κατάθεση να κληθεί να αναγνωρίσει αυτούς με τους οποίους συναντήθηκε μεταξύ των ταυτοποιημένων ατόμων που περιλαμβάνονται μεταξύ των 213 προφίλ που είχαν  επικοινωνήσει με το ψευδές προφίλ που είχε δημιουργήσει ο παιδοβιαστής και μαστροπός Ηλίας Μίχος προκειμένου να αποκομίζει κέρδη από την σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης μαθήτριας. Αμέσως μετά την κατάθεση του κοριτσιού αναμένεται η έκδοση τουλάχιστον 10 ακόμη ενταλμάτων σύλληψης .

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται αν έχουν ταυτοποιηθεί, τα περισσότερα δυνατόν άτομα που φέρονται να συνάντησαν την ανήλικη μαθήτρια προκειμένου να την βιάσουν έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με το MEGA, η υπόθεση έχει «δέσει» για την ΕΛ.ΑΣ. και αναμένεται να εκδοθούν 10 εντάλματα σύλληψης, μεταξύ των οποίων ο ένας είναι 65 ετών με εγγόνια.

Επιπλέον, από τα 10 άτομα που εμφανίστηκαν οικειοθελώς και κατέθεσαν στο τμήμα ανηλίκων, 2-3 άτομα δεν έμειναν απλά σε συνομιλίες όπως φέρεται να υποστήριξαν καθώς τα γραπτά μηνύματα τους υποδεικνύουν  πως οι άνδρες αυτοί συναντήθηκαν με την ανήλικη.

Κρίσιμες απαντήσεις αναμένονται από την ψηφιακή εξέταση του κινητού της μητέρας για να διαπιστωθεί εάν ήταν διαχειρίστρια των προφίλ που είχαν δημιουργηθεί στην πλατφόρμα blindchat , εκεί όπου «αλιεύονταν» οι «πελάτες»-βιαστές της.

Πηγή:athina984.gr



Ροη Ειδήσεων