Δευτέρα 29 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑBIG GAMES BET Σάκκαρη - Σαμπαλένκα: Προγνωστικά και ανάλυση για τη δεύτερη...

BIG GAMES BET Σάκκαρη – Σαμπαλένκα: Προγνωστικά και ανάλυση για τη δεύτερη αγωνιστική του WTA Finals

Η Μαρία Σάκκαρη ρίχνεται στη μάχη της δεύτερης αγωνιστικής του WTA Finals και κοντράρεται με την Αρίνα Σαμπαλένκα αυτή τη φορά. Ποντάρισμα στο 1.83 και στο 2.20.

Η δεύτερη πράξη του WTA Finals στον όμιλο της Μαρίας Σάκκαρη διεξάγεται απόψε, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ρίχνεται στη μάχη της δεύτερης αγωνιστικής στο γκρουπ της με μόνο στόχο τη νίκη. Αυτή τη φορά κοντράρεται με την Αρίνα Σαμπαλένκα.

Οι δυο τους επικράτησαν της Τζέσικα Πεγκούλα και ο Ονς Ζαμπέ αντίστοιχα στην πρεμιέρα του WTA Finals που φέτος διεξάγεται στο Τέξας. Η Μαρία με 7-6,7-6 κέρδισε την Αμερικανίδα σ’ ένα ματς υψηλής ποιότητας, ενώ το Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης υπέταξε την Τυνήσια στα τρία σετ με 3-6,7-6,7-5.

Όποια κερδίσει απόψε σφιχταγκαλιάζει την πρόκριση στα ημιτελικά. Η Μαρία Σάκκαρη είναι ανεβασμένη και έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση μετά από καιρό, δείχνει ξανά ικανή να διαβάσει το παιχνίδι της αντιπάλου της. Το έδειξε και στη Γουαδαλαχάρα την προηγούμενη εβδομάδα που πήγε με το μαχαίρι στα δόντια αφού έπαιζε την πρόκρισή της παράλληλα στο WTA Finals. Έφτασε μέχρι τον τελικό που ηττήθηκε από την Πεγκούλα, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα είχε δώσει τον ημιτελικό με την Μπουζκόβα.

Η Σαμπαλένκα μετά τον ημιτελικό του US Open σε Γουαδαλαχάρα και Σαν Ντιέγκο δεν έπεισε, έδειξε πεσμένη σε μια έτσι και αλλιώς γεμάτη σεζόν που είχε πολλά ups and downs για την ίδια. Δεν παύει όμως να είναι μια δυναμική αθλήτρια με εκπληκτικά χτυπήματα.

Η μεταξύ τους παράδοση είναι 4-2 υπέρ της Σαμπαλένκα, αξίζει όμως κάπου εδώ να σημειωθεί πως τελευταία φορά που συναντήθηκαν ήταν πέρσι στο ίδιο τουρνουά, πάλι στη φάση των ομίλων και εκεί επικράτησε η Μαρία Σάκκαρη με μια εκπληκτική εμφάνιση και και κέρδισε 7-6,6-7,6-3.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μαρία Σάκκαρη μπορεί να εκμεταλλευτεί τις συνθήκες του τουρνουά, η επιφάνεια είναι με το μέρος της, ώστε να βάλει STOP στα εκπληκτικά χτυπήματα της Σαμπαλένκα. Το τουρνουά διεξάγεται σε κλειστό, κάτι μπορεί να τη βοηθήσει ώστε να διαχειριστεί καλύτερα τα σερβίς της Λευκορωσίδας, σε μια περίοδο μάλιστα που έχει αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι της, αφού έρχεται με φόρα μετά από τις καλές εμφανίσεις στη Γουαδαλαχάρα.

πηγή:sport24.gr



Ροη Ειδήσεων