Τρίτη 30 Απριλίου 2024


ΑρχικήΧριστούγεννα Στο Δήμο Κρωπίας Με Προσήλωση Σε Όσους Συμπολίτες Μας Έχουν Ανάγκη...

Χριστούγεννα Στο Δήμο Κρωπίας Με Προσήλωση Σε Όσους Συμπολίτες Μας Έχουν Ανάγκη Στήριξης

Η κοινωνική Ανθρωπιστική δράση στο Δήμο μας εκτός των καθημερινών δράσεων, των έκτακτων περιστατικών συνδρομής, της εθελοντικής αιμοδοσίας και της λειτουργίας προγραμμάτων κοινωνικής βοήθειας-αρωγής και έχει και αυτή τις ιδιαίτερες «Χριστουγεννιάτικες ημέρες και ώρες» που μπορούμε να προσφέρουμε ως πολίτες σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και είναι μέλη των μητρώων των  δομών κοινωνικής βοήθειας και στήριξης.

Ειδικότερα έχουν προγραμματιστεί οι ακόλουθες δράσεις  :

  • Την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου και την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Κρωπίας προσκαλεί πολίτες, συλλόγους και επιχειρήσεις για συγκέντρωση ειδών διατροφής μακράς διάρκειας, όπως γάλατα, τοματάκια, ζάχαρη, ζυμαρικά κ.α από τις 09:00 έως τις 13:00 στην οδό Ανδρούτσου 5 (δίπλα στο ΚΗΦΗ)
  • Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» με το σύνθημα «ΦΕΤΟΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου προσκαλεί για προσφορά δώρων σε παιδιά- μέλη οικογενειών των μητρώων ευάλωτων ομάδων του Δήμου μας στη είσοδο του Δημαρχείου Κρωπίας (Λ.Β.Κωνσταντίνου 47) από τις 10:00 έως τις 14:00. Περισσότερα στο:  https://www.oloimaziboroume.gr/nea/kai-fetos-ginomaste-oloi-ai-vasilhdes
  • Δημόσια έκκληση για την ενοικίαση μικρής οικίας κατά προτεραιότητα στις περιοχές Κίτσι και Σκάρπιζα για άστεγη συμπολίτισσά μας που έχει άμεση ανάγκη. Πληροφορίες στην Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Κρωπίας τηλέφωνα: 210-6026441 Εmail: koin.ypir.dkropias@gmail.com
  • Υπενθυμίζουμε επίσης την εθελοντική αιμοδοσία του σωματείου «Δημοσθένη» στο ΚΑΠΗ Κορωπίου- ΝΠΔΔ Σφηττός (Ν.Ντούνη4) την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 από 09:30-13:00 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 τις ίδιες ώρες.

Το μήνυμα του σωματείου για την Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία αιμοδοσίας:

«Ο Άγιος Βασίλης βρίσκεται μέσα μας.Ενεργοποιούμε την «κόκκινη» πανοπλία που κρύβουμε μέσα μας και γινόμαστε Άγιος Βασίλης ζωής!Χριστούγεννα είναι κάθε φορά που κάνουμε κάτι από την καρδιά μας για κάποιον άλλον.Χριστούγεννα είναι η φροντίδα και η αγάπη που σκορπάμε στον κόσμο, με μικρές πράξεις μεγάλης αξίας. Δίνουμε αίμα Χαρίζουμε Ζωή. Δέκα μόνο λεπτά, είναι αρκετά για να σωθούν τρεις ζωές. Προσφέρουμε αίμα, το σημαντικότερο δώρο ζωής, συμμετέχοντας στην εθελοντική αιμοδοσία».



Ροη Ειδήσεων