Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Δυτικής ΑττικήςΜεγάλη η ανταπόκριση των δημοτών του Ασπρόπυργου στους Δωρεάν Προληπτικούς Οδοντιατρικούς Ελέγχους από...

Μεγάλη η ανταπόκριση των δημοτών του Ασπρόπυργου στους Δωρεάν Προληπτικούς Οδοντιατρικούς Ελέγχους από τους Γιατρούς του Κόσμου

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η δράση: «Δωρεάν Προληπτικός Οδοντιατρικός  Έλεγχος» από τους «Γιατρούς του Κόσμου», που διέθεσαν μια Κινητή Οδοντιατρική Μονάδα στελεχωμένη από ομάδα εθελοντών οδοντιάτρων, η οποία ήταν εγκατεστημένη στη δομή της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας (θέση Γερμανικά, Δοϊράνης και Θεοτοκοπούλου).

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, κα. Σοφία Μαυρίδη σε συνεργασία με την εταιρεία LPC Hellas και τους Γιατρούς του Κόσμου/Medecins Du Monde, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, διοργάνωσαν τη Δράση Δωρεάν Προληπτικού Οδοντιατρικού Ελέγχου σε κατοίκους και μαθητές της πόλης μας, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 και ώρες 9:00-14:00 στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου με την υποστηρικτική βοήθεια των στελεχών της υπηρεσίας.

Στη δράση  εξετάστηκαν 57 άτομα και τους δόθηκαν προληπτικές οδοντιατρικές συμβουλές και οδηγίες για την καλή υγιεινή των δοντιών.



Ροη Ειδήσεων