Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Δυτικής ΑττικήςΔράση Αλληλεγγύης με Λαμπάδες και Πασχαλινά Δώρα από το Δήμο Ασπροπύργου

Δράση Αλληλεγγύης με Λαμπάδες και Πασχαλινά Δώρα από το Δήμο Ασπροπύργου

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή και η συνεισφορά  του κόσμου στη δράση αλληλεγγύης  της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του  Δήμου Ασπροπύργου για τη συγκέντρωση πασχαλινών αγαθών για τα παιδιά της πόλης, που το έχουν ανάγκη και αυτές τις Άγιες Ημέρες.

Την κοινωνική αυτή δράση συνέδραμαν και οι Γιατροί του Κόσμου προσφέροντας τρόφιμα και πολλά παιχνίδια, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά την ευαισθησία τους αλλά και τη στήριξή τους προς τις ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες.

Όλα τα αγαθά που συγκεντρώθηκαν, όπως λαμπάδες, τρόφιμα, παιχνίδια κ.α. μοιράστηκαν από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, κ. Σοφία Μαυρίδη στις ωφελούμενες  οικογένειες και στα παιδιά της δομής, ανταλλάσσοντας ευχές για Καλό Πάσχα. Παράλληλα, η Αντιδήμαρχος ανέφερε ότι: « Μέσα από τις δράσεις μας, στεκόμαστε καθημερινά δίπλα στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες  πόσο μάλλον αυτές τις Άγιες Μέρες. Η αλληλεγγύη είναι μια λέξη που μας χαρακτηρίζει ως Δήμος και το αποδεικνύουμε έμπρακτα με κάθε τρόπο. Εύχομαι σ’ όλους Καλή Ανάσταση.»

Παράλληλα, η Αντιδήμαρχος μετέφερε τις πασχαλινές ευχές του Δημάρχου Ασπροπύργου, κ. Νικόλαου Μελετίου αναφέροντας: «Η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας, είναι το χαμόγελο και η αισιοδοξία που σχηματίστηκε στα πρόσωπα των μικρών μας φίλων. Εύχομαι σε όλους  Καλό Πάσχα με Υγεία και Ευημερία.». Το παρόν στη δράση έδωσε και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ, κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος.



Ροη Ειδήσεων