Τρίτη 14 Μαΐου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Δυτικής ΑττικήςΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εξουδετέρωσης βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου την...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εξουδετέρωσης βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου την Κυριακή 2 Απριλίου στο Δήμο Ασπροπύργου

Με επιτυχία και χωρίς κανένα πρόβλημα πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη επιχείρηση εξουδετέρωσης – καταστροφής πυρομαχικών παλαιού τύπου από το Β  ΄Παγκόσμιο Πόλεμο που βρέθηκαν εντός του Στρατιωτικού Αεροδρομίου Ελευσίνας. Από νωρίς το πρωί ειδικό κλιμάκιο πυροτεχνουργών αδρανοποίησε τη βόμβα και πραγματοποίησε την ελεγχόμενη έκρηξη.

Ο Δήμος Ασπροπύργου, είχε λάβει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την ασφάλεια των κατοίκων των περιοχών, Αεροδρόμιο και Τρύπα Αλεπούς. Συγκεκριμένα, υπό τον συντονισμό της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πολιτικής  Προστασίας, η Δημοτική Αστυνομία είχε προβεί σε διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων σ ΄όλους τους κατοίκους και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Καθαριότητας και των Νομικών Προσώπων απομάκρυναν με δημοτικά μέσα τους δημότες σε ασφαλή σημεία.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της επιχείρησης ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ανακύκλωσης και Πρασίνου, κ. Μιχαήλ Ψωμιάδης, βρισκόταν στο σημείο επιβλέποντας όλες τις ενέργειες ενώ ευχαρίστησε για την άψογη και συντονισμένη συνεργασία τόσο την Αεροπορική Βάση, την Τροχαία, την Πυροσβεστική και την ΕΜΑΚ όσο και τους δημοτικούς υπαλλήλους.



Ροη Ειδήσεων