Σάββατο 27 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Δυτικής ΑττικήςΟ Δήμος Φυλής δίπλα στα αδέσποτα τις ημέρες του καύσωνα

Ο Δήμος Φυλής δίπλα στα αδέσποτα τις ημέρες του καύσωνα

Ιδιαίτερη μέριμνα λαμβάνει ο Δήμος Φυλής και η Υπηρεσία Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων με επικεφαλής τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιώργο Αβράμη για την φροντίδα των τετράποδων φίλων μας λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που φέρνει η επέλαση του καύσωνα “Κλέων”

Έτσι από σήμερα Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023 και για όσες μέρες διαρκέσουν οι υψηλές θερμοκρασίες θα εξασφαλιστεί νερό και τροφή σε σημεία του Δήμου Φυλής που υπάρχουν αδέσποτα ζώα.

Παράλληλα ο Αντιδήμαρχος σε συνεργασία με μέλη των Φιλοζωϊκών Οργανώσεων του τόπου θα εξορμήσουν σε σημεία της Πάρνηθας όπου ζουν αδέσποτα ζώα, προκειμένου να τους διασφαλίζουν νερό και τροφή ανά τακτά διαστήματα.

 Τηρώντας τις κατευθύνσεις του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και για  όσο  διαρκέσει  ο καύσωνας,  εκτός από τροφή,  θα ανεβάζουμε και νερό για τα αδέσποτα στο βουνό. Τις επόμενες ζεστές μέρες του καλοκαιριού και ιδιαίτερα τις μέρες του καύσωνα ας σκεφτούμε όλοι πως ανάγκη για δροσιά και νερό δεν έχουν μόνο οι άνθρωποι αλλά και τα ζώα και ιδιαίτερα τα αδέσποτα ζώα  που υποφέρουν περισσότερο και συχνά κινδυνεύουν από τις υψηλές θερμοκρασίες και την έλλειψη νερού» υπογραμμίζει ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης και απευθύνει έκκληση προς όλους  τους συνδημότες .

«Ας μην ενοχλήσουμε τα αδέσποτα όταν εκείνα βρουν καταφύγιο σε κάποιο σκιερό μέρος και συνάμα ας αφήσουμε λίγο δροσερό και καθαρό νερό έξω από τις πόρτες μας και σε μέρη που ξέρουμε πως συχνάζουν οι τετράποδοι φίλοι μας» καταλήγει ο Αντιδήμαρχος.



Ροη Ειδήσεων