Παρασκευή 3 Μαΐου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Ανατολικής ΑττικήςΣυνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού για τις εγκαταστάσεις...

Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού για τις εγκαταστάσεις στο Ολυμπιακό Χωριό

Η εξέλιξη των εργασιών στο Εθνικό Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του Δημάρχου Σπύρου Βρεττού με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Οικονόμου, παρουσία της διοίκησης του Προπονητικού Κέντρου. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε τα έργα προχωρούν στους αθλητικούς χώρους του Ολυμπιακού Χωριού, με γοργούς ρυθμούς και ήδη, έχει ξεκινήσει η κατασκευή του αεροϋποστηριζόμενου κλειστού γηπέδου- μπαλόνι, με χώρους για μπάσκετ, βόλεϊ και πολλαπλές αθλητικές δραστηριότητες.
Επιπρόσθετα, το κολυμβητήριο θα επισκευαστεί και θα δοθεί σε λειτουργία ενώ προχωρά και η αξιοποίηση των 46 στρεμμάτων που ο Δήμος Αχαρνών παραχώρησε στο Εθνικό Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο, με δημιουργία αερομοντελοδρομίου και πίστας ποδηλασίας.
Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Αχαρνών τόνισε «Είμαστε περήφανοι που οι Αχαρνές αποκτούν σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις και το Ολυμπιακό Χωριό ζωντανεύει ξανά!».



Ροη Ειδήσεων