Σάββατο 27 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Νότιου Τομέα ΑθηνώνΣυΔΝΑ: Με ταχείς ρυθμούς υλοποιείται το Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Κατάρτισης και Πιστοποίησης...

ΣυΔΝΑ: Με ταχείς ρυθμούς υλοποιείται το Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Κατάρτισης και Πιστοποίησης Ανέργων με επίδομα έως 1850,00 €

Άνεργοι και ταυτόχρονα κάτοικοι των Δήμων Αλίμου, Καλλιθέας και Παλαιού Φαλήρου που έχουν επιλεγεί από τέσσερις (4) κύκλους προσκλήσεων ωφελούμενων συμμετέχουν ήδη και ωφελούνται από το Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Κατάρτισης και Πιστοποίησης Ανέργων.

Το έργο περιλαμβάνει τις ακόλουθες δράσεις – ενέργειες:

Υπηρεσίες Εξατομικευμένης Επαγγελματικής Συμβουλευτικής

 Υπηρεσίες Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης

Σε ότι αφορά τις Υπηρεσίες Εξατομικευμένης Επαγγελματικής Συμβουλευτικής, το ποσοστό υλοποίησης είναι άνω του 76%, που πρακτικά σημαίνει ότι έχουν υλοποιηθεί πάνω από 6.800 συνεδρίες στο σύνολο των 9.000 που προβλέπονται για το σύνολο του έργου.

Σε ότι αφορά τις υπηρεσίες Εκπαίδευσης έχουν ενταχθεί σε τμήμα πάνω από 500 ωφελούμενοι στο σύνολο των 750 που προβλέπεται από το έργο.

Επίσης έχουν ολοκληρώσει τις Υπηρεσίες Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης άνω  του 60% των ωφελούμενων.

Τα αντικείμενα κατάρτισης από τα οποία έχουν επιλέξει να παρακολουθήσουν οι υποψήφιοι είναι:

  • Υπάλληλος διοικητικής υποστήριξης (γραφείου)
  • Στέλεχος διαχείρισης αποθήκης
  • Πωλητής λιανικής
  • Ειδικός συστημάτων ηλεκτρονικής προώθησης εταιρικής παρουσίας–social media marketing
  • Ειδικός συστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου (E-Commerce)
  • Ειδικός σχεδιασμού ιστοσελίδων & εφαρμογών
  • Υπάλληλος υποδοχής/ εξυπηρέτησης και Εξειδίκευση στην Εξυπηρέτηση πελατών και ανάδειξη τουριστικής εμπειρίας (Guest Experience Expert in Tourism)



Ροη Ειδήσεων