Σάββατο 27 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Ασφαλτοστρώθηκε από την Περιφέρεια Αττικής η οδός Β. Κωνσταντίνου του Δήμου Βάρης...

Ασφαλτοστρώθηκε από την Περιφέρεια Αττικής η οδός Β. Κωνσταντίνου του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης

Γ. Πατούλης: «Ολοκληρώσαμε ένα κρίσιμο έργο για την ασφάλεια των πολιτών της περιοχής»

Ένα σημαντικό έργο που προασπίζει την οδική ασφάλεια των πολιτών στο Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, ολοκληρώθηκε από την Περιφέρεια Αττικής.

Ειδικότερα εντός του καλοκαιριού ασφαλτοστρώθηκε και επαναδιαγραμμίστηκε η επαρχιακή οδός ΒΑΡΚΙΖΑ – ΒΑΡΗ (Ε.Ο.22) και συγκεκριμένα από την οδό Βάκχου έως την οδό Βασ. Κωνσταντίνου.

Τα παραπάνω έργα αποτελούσαν χρόνιο αίτημα των κατοίκων, καθώς κρίνονται απαραίτητα και ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια της κυκλοφορίας της οδού, ενώ παράλληλα βελτιώνουν  την ποιότητα της ζωής των πολιτών στο Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

Συγκεκριμένα οι εργασίες αποκατάστασης και ασφαλτόστρωσης του οδοστρώματος στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, εκτελέστηκαν στο πλαίσιο του μεγάλου έργου «επεμβάσεις βελτίωσης οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Αττικής» προϋπολογισμού 28 εκατομμυρίων ευρώ. Η παρέμβαση στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, αρμοδιότητας της διεύθυνσης τεχνικών έργων Ανατολικής Αττικής, υλοποιήθηκε  σε έκταση περίπου 8.000 τετραγωνικών μέτρων.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά:

«Το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής αλλάζει καθημερινά και αυτό είναι ορατό πλέον σε όλους τους κατοίκους της Αττικής. Με στρατηγικό σχέδιο συνεχίζουμε να επενδύουμε στον εκσυγχρονισμό των οδικών αξόνων αρμοδιότητάς μας, με στόχο μας την ασφάλεια των πολιτών. Μέσα από εκτεταμένες παρεμβάσεις αναβαθμίζουμε τις μητροπολιτικές υποδομές με ασφαλτοστρώσεις, διαγραμμίσεις, ειδική σήμανση, φωτισμό led και αποδίδουμε ένα ασφαλές, λειτουργικό και ενεργειακά αναβαθμισμένο οδικό δίκτυο».



Ροη Ειδήσεων