Κυριακή 28 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Δήμαρχος Παιανίας-Ισίδωρος Μάδης: Δεν εξαπάτησα ποτέ τον πολίτη και δεν θα το...

Δήμαρχος Παιανίας-Ισίδωρος Μάδης: Δεν εξαπάτησα ποτέ τον πολίτη και δεν θα το κάνω πότε

«Κάναμε την κρίση ευκαιρία και αναδιοργανώσαμε τον Δήμο Παιανίας κατά την περίοδο της πανδημίας αντιμετωπίζοντας λάθη και παραλείψεις δεκαετιών» σημείωσε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης μιλώντας στην εκπομπή «Διάλογοι» με τη Θάλεια Χούντα.

Κάνοντας έναν γρήγορο απολογισμό του έργου του την περίοδο 2019-2029, ο Ισίδωρος Μάδης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην Κύρωση της πράξης εφαρμογής για τη Βόρεια Γειτονιά και την επανεκκίνηση του έργου της αποχέτευσης ακαθάρτων Παιανίας το οποίο είχε εγκαταλειφθεί.

Ο Ισίδωρος Μάδης αναφέρθηκε στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη όπως οι διανοίξεις στο Μιχούλι, σε μια περιοχή με μεγάλη οικιστική ανάπτυξη, το έργο της τηλεμετρίας στην ύδρευση και εκείνο της επέκτασης δικτύου, την αποκατάσταση των Ολυμπιακών Ακινήτων, την δημοτική συγκοινωνία που ξεκινά στις αρχές του 2024, τη νομιμοποίηση του κοιμητηρίου των Γλυκών Νερών αλλά και την ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων όπως οι πλατείες Τσουκαλά και Σίμου. «Είναι πολλά έργα που είναι δρομολογημένα και πολλές μελέτες έτοιμες να υποβληθούν προς χρηματοδότηση» σημείωσε.

«Τον τόπο μου τον πονάω. Γνωρίζω συνολικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος και τα ιεραρχώ» σχολίασε συμπληρώνοντας πως «θεωρώ αδιανόητο κάποιος που κατέρχεται στην τοπική αυτοδιοίκηση να μην γνωρίζει τα διοικητικά όρια του δήμου του, τις πλατείες, τα δημοτικά κτίρια και τα προβλήματα. Υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν καμία επαφή με την Παιανία, δεν είναι από την Παιανία και διεκδικούν την ψήφο των δημοτών».

Αναφερόμενος στους υποψηφίους της παράταξης Αλλάζουμε Μαζί, σημείωσε ότι «αποτελείται από άτομα που έχουν κύρος στην τοπική κοινωνία, με ενδιαφέρον και γνώσεις. Από παιδιά 19 ετών έως και 79 ετών. Πολλοί δε από αυτούς με πλησίασαν και δήλωσαν την επιθυμία τους να συμβάλλουν στην ολοκλήρωση του έργου μας».

«Είναι το μεγάλο μου μεράκι να δω τον τόπο που ζω, τον τόπο που μεγάλωσαν που ζούσαν οι πρόγονοί που να αναπτύσσεται, να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες περιοχές» απάντησε σε ερώτηση για τους στόχους του ενώ απέρριψε κατηγορηματικά την τακτική των υποσχέσεων: «Το όχι είναι όχι. Υπάρχουν πράγματα που γίνονται και πράγματα που δεν γίνονται. Ο πολίτης θέλει να είσαι ειλικρινείς απέναντί του. Το εκτιμά. Δεν εξαπάτησα ποτέ τον πολίτη και δεν θα το κάνω πότε» είπε και πρόσθεσε: «Έχω ζητήσει πολλές φορές συγνώμη. Μια συγνώμη που όφειλαν άλλοι, δεν ζήτησαν ποτέ αλλά επειδή ο θεσμός έχει συνέχεια έκρινα ότι έπρεπε να το κάνω εγώ».

Σύμφωνα με τον Ισίδωρο Μάδη «οι κάτοικοι που διαμαρτύρονται στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν δίκιο. Έχουμε μείνει πολλά χρόνια πίσω. Την επόμενη περίοδο όλα αυτά τα προβλήματα θα αποτελούν παρελθόν».

Τέλος άφησε αιχμές για την τακτική αντιπολιτευτικών παρατάξεων κατηγορώντας τους για τοξικότητα: «Είμαι απογοητευμένος από το επίπεδο της προεκλογικής αντιπαράθεσης εκείνων που δεν έχουν κάποιο αφήγημα και τα πεπραγμένα τους κατά την περίοδο διοίκησης τους ήταν φτωχά» τόνισε.



Ροη Ειδήσεων