Σάββατο 27 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Ανατολικής ΑττικήςΔήμος Αχαρνών: Πρόγραμμα για την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών με περιπολίες...

Δήμος Αχαρνών: Πρόγραμμα για την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών με περιπολίες 6 οχημάτων ασφαλείας εταιρείας Security

Στην ενίσχυση της Προστασίας και της Ασφάλειας των Δημοτών προχωρά ο Δήμος Αχαρνών με το καινοτόμο πρόγραμμα «Δήμος Αχαρνών, Ασφαλής Πόλη», το οποίο πραγματοποιείται με επιτυχία και σε άλλους Δήμους του Λεκανοπεδίου.

Έξι οχήματα ασφάλειας της εταιρείας STARGUARD SECURITY (5 και 1 για συντονισμό και εποπτεία) τίθενται στη διάθεσή του δήμου Αχαρνών και ο αγώνας για την προστασία των δημοτών ενισχύεται ουσιαστικά.

Συγκεκριμένα, καθημερινά από τις 22.00 έως τις 06.00 το πρωί, τα έξι οχήματα θα «χτενίζουν» όλες τις γειτονιές του Δήμου, εποπτεύοντας για τυχόν προβλήματα και ύποπτες κινήσεις, επιβλέποντας δημόσιες εγκαταστάσεις και χώρους, πάρκα και πλατείες.

Το νέο πλάνο δράσης του Δήμου Αχαρνών θα λειτουργήσει επικουρικά στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας ενισχύοντάς το ουσιαστικά και αποτελεσματικά.

Οι δημότες θα έχουν στη διάθεση τους, τον τηλεφωνικό αριθμό  21.11.900.950, ο οποίος είναι αναγραμμένος πάνω στα περιπολικά και μέσω αυτού, θα μπορούν να επικοινωνούν με το Επιχειρησιακό Κέντρο Ελέγχου του προγράμματος «Ασφαλής Πόλη», σε περίπτωση που αντιληφθούν κάτι ύποπτο.

Με το πρόγραμμα «Δήμος Αχαρνών-Ασφαλής Πόλη» διασφαλίζεται η προστασία των δημοτικών κτιρίων, εγκαταστάσεων και κοινόχρηστων χώρων και ενισχύεται το αίσθημα ασφάλειας των  κατοίκων του Δήμου, όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός για να συμπληρώσει «Για τη δημοτική μας αρχή αποτελεί βασική προτεραιότητα το να αισθάνονται ασφαλείς οι πολίτες μας. Σήμερα, κάναμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά στον αγώνα μας για την ασφάλεια στην πόλη μας και ο αγώνας μας δε σταματά εδώ. Το πλάνο που όλο αυτό το διάστημα υπηρετήσαμε πιστά με προτάσεις, δράσεις, συναντήσεις σε κάθε επίπεδο και διαρκείς πιέσεις συνεχίζεται με νέες πρωτοβουλίες».



Ροη Ειδήσεων