Κυριακή 28 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Ανατολικής ΑττικήςΔήμος Διονύσου: Συγκέντρωση σχολικών ειδών το Σάββατο 16/9, για τα παιδιά των...

Δήμος Διονύσου: Συγκέντρωση σχολικών ειδών το Σάββατο 16/9, για τα παιδιά των περιοχών που επλήγησαν από την καταιγίδα Daniel

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και το Μαζί για το Παιδί, με τη συνδρομή της Περιφέρεια Αττικής και των Δήμων, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού, ενώνουν τις δυνάμεις τους και συγκεντρώνουν σχολικά είδη για τα παιδιά της Θεσσαλίας, που δοκιμάζεται.H δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, σε όλους τους Δήμους της Αττικής.

Αναφορικά με το Δήμο Διονύσου οι πολίτες θα μπορούν να παραδίδουν τα σχολικά είδη στην Κοινωνική Ιματιοθήκη του Δήμου Διονύσου (Κοιμήσεως Θεοτόκου 26-28, Άγιος Στέφανος) το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι τσάντεςμολύβιατετράδιαστυλόμαρκαδόροιχάρακεςμπλοκ ζωγραφικής και όλα όσα χρειάζονται οι μαθητές για το σχολείο τους.

Τα σχολικά είδη που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια, ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

Επίσης, όσα σχολεία της Αττικής επιθυμούν να προσφέρουν σχολικά είδη για τα παιδιά της Θεσσαλίας, μπορούν να τα συγκεντρώσουν, να τα ετοιμάσουν σε κούτες και να τα παραδώσουν τη μέρα της δράσης, στο Δήμο της περιοχής τους.

Μπείτε στο oloimaziboroume.gr, για να δείτε το σημείο συγκέντρωσης του Δήμου που σας ενδιαφέρει.



Ροη Ειδήσεων