Κυριακή 28 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Δήμος Ωρωπού: Η νύχτα έγινε μέρα στη Λεωφόρο Μαλακάσας - Σκάλας Ωρωπού

Δήμος Ωρωπού: Η νύχτα έγινε μέρα στη Λεωφόρο Μαλακάσας – Σκάλας Ωρωπού

Τα φώτα άναψαν στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής της λεωφόρου Μαλακάσας – Σκάλας Ωρωπού κάνοντας πράξη ένα ακόμα όνειρο δεκαετιών. Από το βράδυ της 15ης Σεπτεμβρίου 2023 ξεκίνησε τμηματικά η σταδιακή ηλεκτροδότηση του έργου δίνοντας «ζωή» σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Δήμου μας ο οποίος πλέον γίνεται πιο ασφαλής και «οικείος» για τους οδηγούς τις νυχτερινές ώρες.
Σύμφωνα με το δήμαρχο Ωρωπού σειρά έχουν και άλλοι κεντρικοί δρόμοι του Δήμου και υπενθύμισε πως οι οδοφωτισμοί των κεντρικών λεωφόρων ήταν και παραμένει προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής για την ασφάλεια των πολιτών και προϋπόθεση για την ανάπτυξη του τόπου.
«Ο οδοφωτισμός Μαλακάσας – Σκάλας Ωρωπού είναι η απόδειξη πως όταν υπάρχει η θέληση και η διάθεση τότε τα πάντα είναι δυνατά. Και δεν είναι ο μόνος δρόμος. Παλέψαμε για αυτό το έργο από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τα ηνία του Δήμου και εδώ και 4 χρόνια κάναμε σκληρή και μεθοδική δουλειά για να πετύχουμε το στόχο μας. Έρχονται οδοφωτισμοί στους δρόμους Αυλώνα – Μαλακάσα, Μαρκοπούλο – Εθνική οδός και Συκαμίνου – Αυλώνα. Με ρεαλισμό υλοποιούμε τα όσα έχουμε υποσχεθεί και αλλάζουμε τον Δήμο Ωρωπού», δήλωσε ο δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης.



Ροη Ειδήσεων