Κυριακή 28 Απριλίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΕπικαιρότηταΔήμος Π. Φαλήρου: Δράση αγάπης, με σύνθημα “Γεμίστε την καρδιά μας με...

Δήμος Π. Φαλήρου: Δράση αγάπης, με σύνθημα “Γεμίστε την καρδιά μας με καπάκια”

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΙΚΟΥ ΧΑΡΔΑΛΙΑ

Παρουσία του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου και του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά πραγματοποιήθηκε η ιδιαίτερα πετυχημένη  Δράση αγάπης με σύνθημα“Γεμίστε την καρδιά μας με καπάκια”, που πραγματοποιήθηκε χθες στην Πλατεία Φιλικής Εταιρείας, στην Αγία Βαρβάρα Π. Φαλήρου από τον Δήμο Π. Φαλήρου & το Σωματείο ΔΥΑΜΕΑ (Δεν Υπάρχουν Άνθρωποι Με Ειδικές Ανάγκες Μόνο Άνθρωποι), με στόχο να αποσταλεί μήνυμα ευαισθησίας και αλληλεγγύης και να αναδειχθεί η κοινωνική ωφέλεια της δράσης ανακύκλωσης πλαστικών καπακιών.

Η εκδήλωση με συμβολικό αλλά ταυτόχρονα και ουσιαστικό περιεχόμενο αγκαλιάστηκε και υποστηρίχθηκε από οργανώσεις, σχολικές μονάδες, συλλόγους και επιχειρήσεις ενώ πάνω από όλα ιδιαίτερη αξία είχε η ανταπόκριση των απλών Δημοτών όλων των ηλικιών, που αγκάλιασαν με αγάπη την διοργάνωση και έγιναν συμμέτοχοι στο κοινό όφελος και στην υποστήριξη συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Μέσα από την Δράση αναδείχθηκε η κοινωνική ωφέλεια της δράσης ανακύκλωσης πλαστικών καπακιών ενώ τα μηνύματα της «δημιουργικής οικολογικής ανακύκλωσης»της «συνεργασίας φορέων για το γενικότερο καλό» και της «εθελοντικής προσφοράς μαζί με αγάπη – ευαισθησία – ενδιαφέρον για τον πάσχοντα συνάνθρωπο», αρχές πάνω στις οποίες στηρίζει το έργο της η «ΔΥΑΜΕΑ», αναδείχθηκαν από όλους τους συμμετέχοντες.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος αναφέρθηκε στην αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία που έχει ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου με το Σωματείο και ευχαρίστησε την συντονίστρια της ΔΥΑΜΕΑ Σύλβια Αντώναρου για την διοργάνωση, ευχόμενος την επόμενη φορά ο αριθμός που θα συγκεντρωθεί να είναι πολλαπλάσιος, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της αγοράς μεγαλύτερου αριθμού αμαξιδίων.



Ροη Ειδήσεων