Κυριακή 28 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Ανατολικής ΑττικήςΔήμος Παιανίας: Συγκινητική η ανταπόκριση των κατοίκων – Περισσότεροι από 7 τόνοι...

Δήμος Παιανίας: Συγκινητική η ανταπόκριση των κατοίκων – Περισσότεροι από 7 τόνοι πρώτης βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Κάθε προσδοκία πέρασε η ανταπόκριση κατοίκων, επιχειρηματιών και επιχειρήσεων στο κάλεσμα του Δήμου Παιανίας για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης προς ανακούφιση των πλημμυροπαθών της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Παιανίας δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο με τους κατοίκους να παραδίδουν από τρόφιμα και καθαριστικά μέχρι νερά και ρούχα. Ομάδα εθελοντών, μέλη της Πολιτικής Προστασίας και υπάλληλοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας διαχώρισαν ανά κατηγορία τα προσφερόμενα είδη και τα συσκεύασαν για να διευκολυνθεί η διανομή τους στις πληγείσες περιοχές.

Ιδιαιτέρως συγκινητική ήταν η προσφορά ηλικιωμένων συμπολιτών μας που παρέδωσαν μεγάλες ποσότητες ρουχισμού για εκείνους που έχουν ανάγκη αλλά και μιας μικρής μαθήτριας που έφτασε στο σημείο κρατώντας ένα κουτί με σχολικά για «κάποιον συμμαθητή» της στη Θεσσαλία που θα τα χρειαστεί.

«Είναι εντυπωσιακή η κινητοποίηση των συμπολιτών. Αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά πως η ανθρωπιά δεν έχει εκλείψει και είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να προσφέρουμε στον πόνο του διπλανού μας. Σήμερα γίνεται η αποστολή των ειδών στη Θεσσαλία αλλά δεν σταματάμε εδώ. Είμαι σε συνεχή επικοινωνία με τους συναδέλφους δημάρχους και συνδράμουμε με κάθε δυνατό τρόπο» δήλωσε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.  



Ροη Ειδήσεων