Σάββατο 27 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Ανατολικής ΑττικήςΕγκαίνια δύο βρεφικών τμημάτων στους παιδικούς σταθμούς από τον δήμαρχο Αχαρνών και...

Εγκαίνια δύο βρεφικών τμημάτων στους παιδικούς σταθμούς από τον δήμαρχο Αχαρνών και την πρόεδρο της ΔΗΦΑ

Δύο βρεφικά τμήματα για μωρά από 6 έως 24 μηνών, στον 10ο Παιδικό Σταθμό στον Κόκκινο Μύλο και στον Παιδικό σταθμό της Αγριλέζας, εγκαινιάστηκαν από τον Δήμαρχο Αχαρνών Σπύρο Βρεττό και την πρόεδρο της ΔΗΦΑ Αγγελική Ζαχαριάδη.
Είναι η πρώτη φορά που η Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών λειτουργεί βρεφικά τμήματα στους παιδικούς σταθμούς των Αχαρνών μετά από προετοιμασία δύο ετών για την στελέχωση των τμημάτων  με το εξειδικευμένο προσωπικό και τη διαμόρφωση των χώρων με τα κατάλληλα έπιπλα.

Στην αναγκαιότητα  λειτουργίας τους αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών ο οποίος παρέστη στα εγκαίνια του  βρεφικού τμήματος του 10ου παιδικού σταθμού. «Ως εκπαιδευτικός γνωρίζω πολύ καλά το πόσο σημαντικό είναι αυτό το έργο για τις οικογένειες της πόλης μας και στόχος μας είναι να εγκαινιάσουμε στο μέλλον ακόμα περισσότερους σταθμούς, ώστε να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες συνδημοτών μας. Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω την πρόεδρο της ΔΗ.ΦΑ. Αγγελική Ζαχαριάδη, τον αντιπρόεδρο Πολύκαρπο Παπαδόπουλο τα μέλη του Δ.Σ. και βέβαια τους εργαζόμενους που καθημερινά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για το μέλλον της πόλης μας, για τα παιδιά μας».

Την ικανοποίησή της για τη λειτουργία των βρεφικών τμημάτων εξέφρασε και η πρόεδρος της ΔΗΦΑ η οποία τόνισε: «Είμαι πολύ περήφανη που επί προεδρίας μου  και μετά δύο ετών προεργασία καταφέραμε για πρώτη φορά στο δήμο Αχαρνών να ανοίξουμε Βρεφονηπιακα Τμήματα από 6 έως 24 μηνών».



Ροη Ειδήσεων