Κυριακή 28 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΈνας Νέος Αθλητικός Χώρος στο Ρουπάκι Ασπροπύργου

Ένας Νέος Αθλητικός Χώρος στο Ρουπάκι Ασπροπύργου

Ένα ακόμα έργο, που περιλαμβανόταν στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Ασπροπύργου ολοκληρώθηκε, πλησίον του 11ου Δημοτικού Σχολείου Ασπροπύργου, στο Ρουπάκι.

Αφορά, μία ακόμα σύγχρονη αθλητική υποδομή, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, με διαστάσεις αγωνιστικού χώρου, με τεχνητό χλοοτάπητα και διαγραμμίσεις σύμφωνα με τις ισχύουσες τεχνικές προδιαγραφές της FIFA. Στον χώρο έχει τοποθετηθεί περιμετρικά εξωτερική περίφραξη καθώς και έχουν γίνει οι απαραίτητες εργασίες για την απορρόφηση των όμβριων.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου εξέφρασε την ικανοποίησή του που ένα ακόμα έργο του Τεχνικού Προγράμματος της Δημοτικής Αρχής πήρε σάρκα και οστά. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Προσθέτουμε στοχευμένα αθλητικές εγκαταστάσεις δίπλα σε σχολεία της πόλης μας, δίνοντας διέξοδο στις ανησυχίες των παιδιών, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα της άθλησης και της ψυχαγωγίας. Η πόλη μας απέκτησε μία ακόμη αθλητική υποδομή, η οποία έλειπε από την περιοχή και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, διότι θα χρησιμοποιηθεί από το πιο σημαντικό και πολύτιμο κομμάτι της κοινωνίας μας, τις νέες και τους νέους μας. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να προάγουμε τον Αθλητισμό με κάθε μέσο.»



Ροη Ειδήσεων