Κυριακή 28 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ ΠειραιώςΕπίσκεψη Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη στα Καμίνια

Επίσκεψη Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη στα Καμίνια

Την περιοχή των Καμινίων επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης. Συγκεκριμένα, βρέθηκε σε κοινόχρηστους χώρους, όπου έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες λειτουργικής και αισθητικής αναβάθμισης, ενώ επιθεώρησε έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας Τάσο Πούλο και από τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Καρύδη, ο κ. Μώραλης επισκέφθηκε την ανακατασκευασμένη πλατεία Λεγάκη, η οποία έχει αλλάξει πλήρως εικόνα, στη συνέχεια βρέθηκε στην οδό Υμηττού, όπου συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις και ακολούθως στο πάρκο Αργυροκάστρου, όπου έχει δημιουργηθεί χώρος άθλησης και ψυχαγωγίας για ΑμεΑ και για όλους τους κατοίκους της περιοχής.

Στόχος των παρεμβάσεων αυτών είναι η ποιοτική αναβάθμιση κοινόχρηστων χώρων σε σημεία της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας,  προσφέροντας στους πολίτες καλύτερες συνθήκες  ζωής στην πόλη.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Επισκέφθηκα τα Καμίνια μαζί με τον Πρόεδρο της Δ’ Δημοτικής Κοινότητας Τάσο Πούλο και τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Καρύδη. Πήγαμε στην ανακατασκευασμένη πλατεία Λεγάκη, μια από τις κεντρικότερες πλατείες της περιοχής, η οποία άλλαξε πλήρως εικόνα με την τοποθέτηση του σιντριβανιού. Μπήκαν επίσης νέα φωτιστικά, νέα παγκάκια, ενισχύθηκε το πράσινο και τοποθετήθηκαν ομοιόμορφα στέγαστρα στα καφέ της πλατείας. Μαζί με την ανάπλαση της οδού Δωδεκανήσου, του κεντρικού δρόμου που διασχίζει τα Καμίνια, η περιοχή αναβαθμίζεται, όπως και όλη η γειτονιά.

Βρεθήκαμε επίσης στην οδό Υμηττού, όπου συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις, καθώς και στο πάρκο Αργυροκάστρου, όπου έχει δημιουργηθεί ένας πολύ όμορφος χώρος άθλησης και ψυχαγωγίας για ΑμεΑ και φυσικά για όλους τους δημότες της περιοχής.

Οι γειτονιές μας ήταν και παραμένουν στο επίκεντρο της προσπάθειάς μας για έναν καλύτερο Πειραιά. Μαζί Αλλάξαμε τον Πειραιά! Μαζί Συνεχίζουμε»!



Ροη Ειδήσεων