Κυριακή 28 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Ισίδωρος Μάδης, Δήμαρχος Παιανίας  «Ο δήμος μας έχει προοπτική και εμείς την...

Ισίδωρος Μάδης, Δήμαρχος Παιανίας  «Ο δήμος μας έχει προοπτική και εμείς την κάνουμε πράξη»

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια και ο αγιασμός του εκλογικού κέντρου της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε Μαζί» στα Γλυκά Νερά (Λ. Λαυρίου 150). «Μαζί κάναμε πολλά και θα κάνουμε ακόμα περισσότερα» σημείωσε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης στην ομιλία του επαναλαμβάνοντας πως ο δήμος είναι ένας και αδιαίρετος. «Αποτελείται από δύο δημοτικές κοινότητες με κοινά προβλήματα» είπε εξηγώντας πως «δώσαμε έμφαση στην κοινότητα των Γλυκών Νερών δίχως να παραλείπουμε την Παιανία, διότι εδώ υπάρχουν επείγοντα ζητήματα».

«Το 2019 καταθέσαμε ένα όραμα που έγινε πράξη στα τέσσερα χρόνια που μεσολάβησαν. Λέει η αντιπολίτευση πως η διοίκηση δεν έχει παράξει έργο. Κάποιοι είναι υποψήφιοι σε αυτόν τον δήμο αλλά δεν τον γνωρίζουν. Εκείνοι όμως που έχουν σχέση με τον δήμο μας δεν βλέπουν; Δεν περπατούν στους δρόμους; Δεν ακούν;» διερωτήθηκε ο Ισίδωρος Μάδης για να προσθέσει:

«Οι διανοίξεις στο Μιχούλι δεν είναι έργο; Η επέκταση του δικτύου ύδρευσης προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες των κατοίκων δεν είναι έργο; Τα γηπεδάκια στο Φούρεσι δεν είναι έργο; Το κοιμητήριο δεν είναι έργο; Η μελέτη, τα τεύχη δημοπράτησης, η έκδοση οικοδομικής αδείας και η χρηματοδότηση –όπως δημόσια ανακοινώθηκε- για την ανέγερση δημοτικού καταστήματος στην πλατεία Κορυτσάς δεν είναι έργο;».

Τονίζοντας πως με την ανάληψη των καθηκόντων του δεν βρήκε προγραμματισμένα έργα ή μελέτες, ο Ισίδωρος Μάδης αναφέρθηκε στην οικονομική πολιτική που ακολούθησε: «Γνωρίζοντας οι ίδιοι ότι είχαν αφήσει τεράστια ελλείμματα πώς μπορούν να μιλούν για φορομπηχτική πολιτική; Κανένας δήμαρχος δεν θέλει να επιβάλλει φόρους. Όμως είναι υποχρεωμένος το καράβι να το πηγαίνει σε ήρεμα νερά και όχι ταραγμένα. Όλα αυτά είναι βασικά πράγματα που αφορούν την ευημερία της κοινωνίας μας. Αν λοιπόν μας κατηγορούν για αυτά τότε πάμε καλά» είπε και συμπλήρωσε: «αναπτύσσουμε τον δήμο μας και αυτό είναι σημαντικό. Αυτό είναι που πονάει κάποιους».

Αναφερόμενος στο έργο αποκατάστασης του οδικού δικτύου στην ΔΕ Γλυκών Νερών εξήγησε πως ήταν μια δύσκολη προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια: «όμως τα κατάφερα και εξασφαλίσαμε 2.600.000 ευρώ προκειμένου να κάνουμε τις αποκαταστάσεις, είναι ένα έργο που είναι για προσυμβατικό έλεγχο στο Ελεγκτικό Συνέδριο και άμεσα θα ξεκινήσει».

«Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από την κοινωνία των Γλυκών Νερών. Επειδή κάποιοι προσπαθούν παντοιοτρόπως να τους εξαπατήσουν. Να ζητήσω συγνώμη για τα ενδεχόμενα λάθη και τις παραλείψεις, δικές μου και των συνεργατών μου. Εκείνοι που δεν κάνουν λάθη είναι όσοι δεν ασχολούνται και δεν κάνουν τίποτα» συνέχισε ο Δήμαρχος Παιανίας συμπληρώνοντας πως «εκείνοι που λαμβάνουν τις αποφάσεις και θα κρίνουν το μέλλον του τόπου μας για την επόμενη πενταετία είναι μόνο η κοινωνία των πολιτών. Σε αυτούς  απευθυνόμαστε και μόνο» είπε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης τονίζοντας πως «ο δήμος μας έχει προοπτική και εμείς την κάνουμε πράξη».

Κλείνοντας ο Ισίδωρος Μάδης κάλεσε τους δημότες «να τελειώσουμε τις δημοτικές εκλογές από την πρώτη Κυριακή» με στόχο να συνεχιστεί απερίσπαστα το έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά και όσα ακολουθούν το επόμενο διάστημα.



Ροη Ειδήσεων