Σάββατο 27 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Ιωακειμίδη, υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής

Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Ιωακειμίδη, υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής

«Είμαστε υπερκομματικοί γιατί είμαστε αυτοδιοικητικοί. Γιατί θέλουμε ισχυρή και αποτελεσματική Περιφέρεια Αττικής και όχι να δούμε ξανά ένα «υφυπουργείο Αττικής» στερημένο από τη φωνή των 4 εκατ. πολιτών» δήλωσε κατά την κατάθεση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης», ο επικεφαλής του Γιώργος Ιωακειμίδης και πρόσθεσε:

«Οι 214 άξιοι πολίτες της Αττικής που μου έκαναν την τιμή να συμμετάσχουν με τον «Αττικό Κύκλο Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης» στον ωραίο αγώνα που δίνουμε, δεν περιμένουν να κερδίσουν κάτι από τη συμμετοχή τους στα κοινά. Έχουν κερδίσει ήδη την καταξίωση από τη δράση τους στην Αυτοδιοίκηση, την κοινωνία των πολιτών, τις επιστήμες και την αγορά.

Συναποτελούν την ομάδα που θα δώσει ρεαλιστικές και αποτελεσματικές λύσεις για την αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες της κλιματικής κρίσης, τα ζητήματα των απορριμμάτων και το κυκλοφοριακό, για να αναβαθμίσουμε τις κοινωνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας, για να κάνουμε επιτέλους την Περιφέρεια έναν αυτοδιοικητικό θεσμό από τον πολίτη και για τον πολίτη».

πηγή: in.gr



Ροη Ειδήσεων