Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΠολιτικήΚώστας Μπακογιάννης / Για περισσότερη αστυνόμευση δηλώνει έτοιμος - Για πιθανές πλημμύρες...

Κώστας Μπακογιάννης / Για περισσότερη αστυνόμευση δηλώνει έτοιμος – Για πιθανές πλημμύρες το συζητάει

Μοντέλο αστυνομοκρατίας στους δρόμους της Αθήνας οραματίζεται ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, με ενεργή συμμετοχή των δημοτικών υπηρεσιών, όπως περιέγραψε μιλώντας στο Action24.
«Αντιμετωπίζουμε πολύ μεγάλες προκλήσεις. Τι μας λείπει εμάς σήμερα; Μας λείπει ο αστυνομικός της γειτονιάς. Τι ζητάμε εμείς από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη; Τι ζητάμε από την κυβέρνηση; Να αλλάξουν το μοντέλο. Να εξασφαλίσουν προληπτική συστηματική αστυνόμευση σε όλη την πόλη. Αυτό είναι το μεγάλο ζητούμενο. Και είμαστε έτοιμοι ως Δήμος να συνεργαστούμε και να λειτουργήσουμε συμπληρωματικά, ο καθένας στις αρμοδιότητές του», είπε ο κ. Μπακογιάννης.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, πάντως, απαντώντας σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων για το επερχόμενο κύμα κακοκαιρίας και την ετοιμότητα του Δήμου Αθηναίων να αποτρέψει προβλήματα (πλημμυρικά φαινόμενα, αποφράξεις στο δίκτυο ομβρίων, κτλ.) ο κ. Μπακογιάννης «κράτησε μια πισινή» και δεν εμφανίστηκε το ίδιο απόλυτος.

Όπως είπε, «είμαστε όσο έτοιμοι μπορούμε να είμαστε. Πρακτικά, τα φρεάτια τα καθαρίζουμε συστηματικά εδώ και καιρό … έχουμε κάποια συγκεκριμένα σημεία μέσα στην πόλη που πάντα μας ανησυχούν, έχουμε ήδη αναπτύξει δυνάμεις».
πηγή:haugh

 



Ροη Ειδήσεων