Δευτέρα 6 Μαΐου 2024


ΑρχικήΑττικήΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Μεγαλειώδης η συγκέντρωση της Δημοκρατικής Συνεργασίας - Νίκος Ζενέτος στην παρουσίαση των...

Μεγαλειώδης η συγκέντρωση της Δημοκρατικής Συνεργασίας – Νίκος Ζενέτος στην παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων

Πλήθος πολιτών κατέκλυσε το χώρο της εκδήλωσης για την επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της Δημοκρατικής Συνεργασίας – Νίκος Ζενέτος στέλνοντας ηχηρό μήνυμα σαρωτικής νίκης στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Η εκδήλωση ξεκίνησε τηρώντας ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων της Ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη αλλά και εκείνων της τραγωδίας που έπληξε το Θεσσαλικό κάμπο.

Έχοντας δίπλα του την έμπειρη αλλά και ανανεωμένη ομάδα των 88 υποψηφίων, καταξιωμένων στελεχών της κοινωνίας μας, ο επικεφαλής της παράταξης, Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, εξέφρασε τη συγκίνησή του για τη εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου, τους οποίους ευχαρίστησε για το όμορφο ταξίδι που έχουν κάνει μαζί μέχρι τώρα αλλά και αυτό που θα συνεχίσουν να κάνουν, με όχημα την ελπίδα, την αισιοδοξία και την προοπτική. «Στα βλέμματά σας μπορώ και διακρίνω την αμφίδρομη σχέση που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια, μια σχέση αμοιβαίου σεβασμού, εκτίμησης και ανοιχτού διαλόγου. Μια σχέση ζωής! Μαζί συνεχίζουμε δυναμικά μπροστά, σε ένα μέλλον προόδου, ανάπτυξης και ευημερίας για όλους.» τόνισε.

Ο Δήμαρχος Ιλίου αναφέρθηκε συνοπτικά στα έργα που έγιναν από το 2019 μέχρι σήμερα καταδεικνύοντας σημαντικά αποτελέσματα σε θέματα ανάπτυξης, καινοτομίας, εξωστρέφειας, αλληλεγγύης, συμμετοχής, αποτελεσματικότητας, και προστασίας του περιβάλλοντος, ενώ παρουσίασε το πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας με εμβληματικά έργα που θα εκτινάξουν στα ύψη την αναβάθμιση της πόλης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, η πρώην Υπουργός και Βουλευτής Μαρία Συρεγγέλα, ο πρώην Υπουργός Μιχάλης Καρχιμάκης, ο Βουλευτής Ι. Λοβέρδος, ο πρώην Υπουργός Χρήστος Κοκκινοβασίλης, ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου Βασίλης Λώλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Αττικής Χαράλαμπος Αλεξανδράτος, Αντιδήμαρχοι Δήμων Δυτικού Τομέα Αθηνών, υποψήφιοι Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων κ.ά.



Ροη Ειδήσεων