Κυριακή 28 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Δυτικού Τομέα ΑθηνώνΟ Πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας επισκέφτηκε το Δήμο Ιλίου

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας επισκέφτηκε το Δήμο Ιλίου

Τα προγράμματα μαζικού Αθλητισμού και η ανάγκη επέκτασής τους, ώστε να ανταποκρίνονται στις διαφορετικές απαιτήσεις, ικανότητες και ηλικίες των πολιτών του Ιλίου, αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης στη συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Αθανάσιο Σταθόπουλο.

Ο κύριος Ζενέτος τόνισε ότι ο μαζικός αθλητισμός συνδυάζει την άσκηση με τη διασκέδαση, μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και σε πάρκα ή πλατείες, συντελώντας στη βελτίωση της υγείας και την κοινωνικοποίηση των πολιτών. «Θέλησή μας είναι να δημιουργήσουμε χώρους άθλησης, για όλες τις κοινωνικές ομάδες και ηλικίες, σε γειτονιές του Δήμου» επισήμανε, ενώ εξέφρασε την πρόθεσή του για δημιουργία πίστας παρκούρ (Parkour) στο Ίλιον.

Να σημειωθεί, ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Μιχαήλ Χατζημιχαήλ, ιδρυτή και Προέδρου του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Ρυθμικής Ιλίου, σωματείου αναγνωρισμένου από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Παραβρέθηκαν επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, αντιδήμαρχοι και εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι.



Ροη Ειδήσεων