Σάββατο 27 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ασπροπύργου, Νίκο Μελετίου

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ασπροπύργου, Νίκο Μελετίου

Σήμερα, 22 Σεπτεμβρίου 2023, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης  τον Υποψήφιο  Περιφερειάρχη Αττικής, Επικεφαλής του συνδυασμού «Αττική Μπροστά»  κ. Νίκο Χαρδαλιά.

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και τους Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων- Υποψήφιων Δημάρχων, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου καλωσόρισε τον παλιό του φίλο και γνώριμο στην αυτοδιοίκηση, Υποψήφιο Περιφερειάρχη, Νίκο Χαρδαλιά και του εξέθεσε τα θέματα που ταλανίζουν τον Ασπρόπυργο και η Περιφέρεια οφείλει να σταθεί αρωγός και ουσιαστικός υποστηρικτής της επίλυσής τους.

Νικόλαος Μελετίου: «Εκτιμώ καλέ μου φίλε, Νίκο Χαρδαλιά, ως παλιός αυδιοικητικός, γνώστης της αυτοδιοίκησης, με την εμπειρία που απέκτησες από τις κυβερνητικές θέσεις που μέχρι πρότινος κατείχες ότι, από την πρώτη στιγμή που θα αναλάβεις καθήκοντα, θα δώσεις λύσεις επί του πεδίου μακριά από τετριμμένες συζητήσεις και διαβουλεύσεις, που έφεραν πίσω τα έργα της Περιφέρειας. Αν και ολοκληρώνω την Αυτοδιοικητική μου πορεία, μετά από 17 χρόνια  ως Δήμαρχος, να ξέρεις ότι θα είμαι δίπλα σου όποτε με χρειαστείς».

Στην αντιφώνησή του, ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς ευχαρίστησε για την υποδοχή τον Δήμαρχο Ασπροπύργου και όλους τους αυτοδιοικητικούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και τίμησαν με την παρουσία τους την προσπάθεια να πάει η Αττική Μπροστά.

Νίκος Χαρδαλιάς: «Επιστρέφω στην Αυτοδιοίκηση  με τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά» στις Περιφερειακές Εκλογές γιατί γνωρίζω τα θέματα της Αττικής, γιατί γνωρίζω την Δυτική Αττική και τι πρέπει να γίνει άμεσα. Είναι η εποχή που αφήνουμε τα πολλά λόγια αλλά και το γραφείο, αφού γνωρίζετε ότι, σε κάθε θέση ευθύνης που ανέλαβα ήθελα να έχω άποψη από πρώτο χέρι. Από την πρώτη στιγμή που οι πολίτες της Αττικής θα μου εμπιστευτούν την Περιφέρεια με σχέδιο, πρόγραμμα και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα θα προχωρήσουμε και με τους 66 Δήμους.

Ζητώ την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας και ξέρω ότι, μπορείτε να μου δώσετε τη νίκη στην Δυτική Αττική. Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας και εύχομαι σ’ όλους τους υποψηφίους να δώσουν τη μάχη των προγραμμάτων τους και των ιδεών».

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος, κ. Νικόλαος Μελετίου έδωσε το λόγο στους Επικεφαλής των Δημοτικών Συνδυασμών – Υποψήφιους Δημάρχους, κ.κ. Γιάννη Ηλία, Αλέξανδρο Μυλωνά, Σοφία Μαυρίδη και Σεραφείμ Τσόκα,  οι οποίοι στις τοποθετήσεις τους στάθηκαν στο πλευρό του Υποψήφιου Περιφερειάρχη.

Χαιρετισμό απηύθυναν οι παριστάμενοι Βουλευτές της Ν.Δ. Δυτικής Αττικής, κ.κ. Γεώργιος Κώτσηρας – Υφυπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Λιάκος, και Αθανάσιος Μπούρας, – Αντιπρόεδρος Βουλής, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην ανάγκη η Περιφέρεια να αναδειχθεί πρωτεργάτης της ανάπτυξης στη Δυτική Αττική και ευχήθηκαν στον Νίκο Χαρδαλιά αλλά και σ’ όλους τους υποψηφίους καλό και έντιμο αγώνα.



Ροη Ειδήσεων