Δευτέρα 29 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Δυτικού Τομέα ΑθηνώνΟλοκληρώθηκε η αποστολή Ανθρωπιστικής Βοήθειας του Δήμου Πετρούπολης στους πλημμυροπαθείς του Δήμου...

Ολοκληρώθηκε η αποστολή Ανθρωπιστικής Βοήθειας του Δήμου Πετρούπολης στους πλημμυροπαθείς του Δήμου Παλαμά

Την ευαισθησία, τον ανθρωπισμό και τον σεβασμό τους στις θεμελιώδεις ανθρώπινες αξίες, έδειξαν έμπρακτα οι πολίτες του Δήμου Πετρούπολης, στέλνοντας ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης, στις πληγείσες περιοχές του Νομού Καρδίτσας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Δήμου Παλαμά.

Η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς ανακούφιση των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις πλημμύρες ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Το γεγονός δε ότι οι πολίτες της Πετρούπολης έσπευσαν να προσφέρουν, ακόμη και σε τόσο χαλεπούς καιρούς, κάνει την προσπάθεια ακόμη πιο συγκινητική.

Την πρωτοβουλία του Δήμου «αγκάλιασαν» οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές των σχολείων της πόλης, αλλά και άνθρωποι κάθε ηλικίας. Αντίστοιχα, τοπικές επιχειρήσεις, φορείς, σωματεία και σύλλογοι, έσπευσαν να συνδράμουν σε αυτό το κύμα αλληλεγγύης, προσφέροντας ο καθένας από το υστέρημά του και τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό.

Την αποστολή που έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου στον Παλαμά Καρδίτσας, συνόδευσε ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος – Γαβριήλ Βλάχος, οι Αντιδήμαρχοι: Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σκαλιστήρας, Παιδείας – Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής Νίκος Κακαβάς και Αθλητισμού Στέλιος Χρυσικός.

«Πιστοί στις αξίες μας, όλοι μαζί ενώσαμε τις δυνάμεις μας, για να συνδράμουμε τους ανθρώπους, που είδαν την περιουσία τους να καταστρέφεται σε λίγα μόλις λεπτά μπροστά στα μάτια τους. Οι πολίτες του Δήμου Πετρούπολης με πρωτοπόρους τα παιδιά, παρέδωσαν για μία ακόμη φορά, μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη και να επιστρέψουν σύντομα στην κανονικότητα και την καθημερινότητά τους» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος.

Ευχαριστούμε θερμά τη μεταφορική εταιρεία του κ. Στράτου Κοτσαμπά για τη δωρεάν μεταφορά της αποστολής.



Ροη Ειδήσεων