Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΑττικήΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023«Πασοκικά μαχαιρώματα» στον Δήμο Χαλανδρίου!

«Πασοκικά μαχαιρώματα» στον Δήμο Χαλανδρίου!

Δίνουν και παίρνουν τα πασοκογενή «συντροφικά μαχαιρώματα» στον Δήμο Χαλανδρίου, ανάμεσα στον επικεφαλής της παράταξης «Χαλάνδρι Φιλική Πόλη» Στάθη Ανδρεόπουλο και τον επικεφαλής του συνδυασμού «Μένω στο Χαλάνδρι» Νίκο Πράσσο…!

Τελευταίο κρούσμα, ο χαρακτηρισμός του «σφετεριστή», που απέδωσε ο πρώτος στον δεύτερο, υπονοώντας πως ο κ. Πράσσος παρουσιάζεται αναληθώς ως εκπρόσωπος των δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ στην τοπική κοινωνία του Χαλανδρίου….!

«Οι ανυπόστατες αυτές δηλώσεις διαψεύδονται από την σαφή και αδιαμφισβήτητη στήριξη που έχει δοθεί από την Χαριλάου Τρικούπη στον Νίκο Πράσσο, η οποία επικυρώνεται από την παρουσία στελεχών του κόμματος στις εκδηλώσεις του συνδυασμού, (Τομέας αυτοδιοίκησης: Κατερίνα Μπατζελή – Ξένος Μανιατογιάννης, Πολιτικό Συμβούλιο: Έφη Χαλάτση, Συντονιστική Επιτροπή Χαλανδρίου: Γιάννης Διακάτος, Νομαρχιακή Επιτροπή Β. Τομέα: Νάσος Ζάχος), ενώ επιστέγασμα της αδιαπραγμάτευτης στήριξης του κόμματος στον συνδυασμό «Μένω στο Χαλάνδρι», αποτελεί η υποψηφιότητα της Χριστοδούλης Αθανασιάδου, η οποία εκτελεί χρέη ταμία στην Συντονιστική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Χαλανδρίου», απαντά ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου Νίκος Πράσσος.

Και προσθέτει: «Ο αυτοδιοικητικός συνδυασμός μας, κράμα τριών παρατάξεων προερχόμενων από τον πολιτικό χώρο του ΠΑΣΟΚ, συγκροτήθηκε για να ενώσει τις τοπικές δυνάμεις, με γνώμονα το καλό της πόλης και της παράταξής μας, χωρίς ιδιοτέλειες και προσωπικές φιλοδοξίες και αυτός παραμένει ο στόχος μας»…!



Ροη Ειδήσεων