Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΘέματαΠολιτισμόςΠολιτιστικός Σεπτέμβρης 2023 Δήμου Περιστερίου στο Άλσος Περιστερίου, με είσοδο ελεύθερη

Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2023 Δήμου Περιστερίου στο Άλσος Περιστερίου, με είσοδο ελεύθερη

Μεγάλες συναυλίες – αφιερώματα = μουσικές – χορευτικές εκδηλώσεις

Ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει και φέτος τις θεσμοθετημένες εκδηλώσεις «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2023» στο ομορφότερο Άλσος της Αττικής, στο Άλσος Περιστερίου – Στάση Μετρό “Ανθούπολη”. Ώρα έναρξης 20:00, με είσοδο ελεύθερη!

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, στο μήνυμά του, τονίζει: «Εδώ, στην πόλη της προσφοράς και της αγάπης προς κάθε συμπολίτισσα και κάθε συμπολίτη, ο Σεπτέμβρης της επιστροφής στην καθημερινότητα, θα μας υποδεχθεί με περιεκτικά και ελπιδοφόρα αποθέματα πολλών και ποικίλων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, ευεξίας, ψυχαγωγίας και χαράς.

Στο μοναδικό Άλσος του λεκανοπεδίου, το καταπράσινο Άλσος μιας ξεχωριστής ομορφιάς και μιας ξεχωριστής δημιουργίας, της πόλης του Περιστερίου χάριν όλων των συμπολιτών, αλλά και στον κλασσικό αμφιθεατρικό χώρο του Φοίνικα, θεατρικές και μουσικοχορευτικές

παραστάσεις θα είναι πανέτοιμες να μας χαρίσουν, όπως πάντα τελείως δωρεάν, τη ζωντάνια, το χαμόγελο και την παραδοσιακή περιήγηση τέχνης, ποιότητας και θεάματος μαζί. Καλωσορίζοντάς μας με τον γλυκύτερο τρόπο, ξανά και πάλι, μέσα στη μεγαλύτερη αγκαλιά αγάπης που διαθέτει για όλους εμάς, η δική μας πόλη, το Περιστέρι.

Καλή αντάμωση, με τις ζωηρές, όσο και εκπληκτικές καλλιτεχνικές πινελιές του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη της πόλης μας, όπως και με την ενωτική, την ομορφότερη ανθρώπινη παρέα όλων των Περιστεριωτών».



Ροη Ειδήσεων