Δευτέρα 29 Απριλίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΠολιτικήΣτ. Κασσελάκης: Οι νόμοι παράγονται από κυβερνητικούς βουλευτές, οι οποίοι είναι σε...

Στ. Κασσελάκης: Οι νόμοι παράγονται από κυβερνητικούς βουλευτές, οι οποίοι είναι σε κλειστά γραφεία και είναι κυρίως “χειροκροτητές”

«Εδώ στη Βουλή ψηφίζονται νόμοι. Αλλά αυτοί οι νόμοι παράγονται από κυβερνητικούς βουλευτές, οι οποίοι είναι σε κλειστά γραφεία και είναι κυρίως “χειροκροτητές”. Δεν πρέπει να δουλεύει έτσι η πολιτική», αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Σε αυτό το σύστημα εμείς βάζουμε φωτιά. Και χτίζουμε κάτι τελείως καινούργιο. Πώς θα γίνει αυτό;», σημειώνει και συνεχίζει:

«Ενεργοποιούμε τα τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπως προβλέπει το καταστατικό μας. Τα μέλη θα παράγουν πολιτική με ψηφιακά μέσα. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι φτιάχνουμε ένα κυβερνητικό πρόγραμμα όχι λίγο πριν από τις εκλογές αλλά από σήμερα».
«Θα τους τρελάνουμε με προτάσεις νόμων και παρεμβάσεις. Διότι αυτό είναι τελείως νέο μοντέλο παραγωγής πολιτικής. Και χρειάζεται μόνο ένα: εσένα!», καταλήγει και καλεί τον κόσμο να γίνει μέλος στο https://www.isyriza.gr/, «γιατί η πολιτική είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να μένουμε απ’ έξω».

πηγή: απε-μπε



Ροη Ειδήσεων