Δευτέρα 29 Απριλίου 2024


ΑρχικήΠρόσωπαΑπόψειςΤι ειπώθηκε στη συνάντηση Μητσοτάκη-Κικίλια στο Μαξίμου - Έρχονται αλλαγές στην Πολιτική...

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση Μητσοτάκη-Κικίλια στο Μαξίμου – Έρχονται αλλαγές στην Πολιτική Προστασία

Την έβαλα λοιπόν να ψάξει και όπως με διαβεβαίωσε ο κ. Κικίλιας συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον οποίο συζήτησαν θέματα… του υπουργείου του όπως της είπαν.

Επειδή πάντως αποκλείεται να είδε τον Πρωθυπουργό για δύο ώρες θεωρώ δεδομένο ότι συναντήθηκε και με άλλα στελέχη στους πάνω ορόφους.

Τώρα για το υπουργείο σίγουρα θα μίλησαν, το θέμα είναι αν του μετέφεραν και τη δυσφορία που υπήρξε μετά την χθεσινή του συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου. Σε κάθε περίπτωση να επισημάνουμε τις προσπάθειες και του κυβερνητικού εκπροσώπου αλλά και άλλων στελεχών να κλείσει το θέμα των αλλαγών στο κυβερνητικό σχήμα καθώς στο Μαξίμου, ενόψει και της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ κατανοούν πως μία τέτοια συζήτηση μόνο καλό δεν κάνει στην εικόνα της κυβέρνησης.

Από εκεί και πέρα η γάτα επιμένει πως οι αλλαγές θα γίνουν σίγουρα μετά τη ΔΕΘ , μπορεί και μετά τις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση , αλλαγές που δεν θα περιοριστούν σε ένα, δύο άτομα και ίσως περιλαμβάνουν και κάποιες καραμπόλες.

Η γάτα επίσης επιμένει πως οι κινήσεις του Πρωθυπουργού θα συμπεριλαμβάνουν και αλλαγές στη δομή και τη λειτουργία της Πολιτικής Προστασίας που ενδέχεται να μετακομίσει προς το… Άμυνας.

Προτεραιότητα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη πάντως είναι να επουλωθούν οι πληγές που άφησε η θεομηνία στη Θεσσαλία το συντομότερο δυνατό, να στηριχθεί η τοπική κοινωνία και να αφήσει μια θετική εικόνα με την παρουσία του στη ΔΕΘ. Για τα υπόλοιπα έχει ο καιρός…

Γράφει ο Δημήτρης Κοτταρίδης

Πηγή: Newsbomb.gr



Ροη Ειδήσεων