Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Δυτικής ΑττικήςΤο ψηφοδέλτιο νίκης του Χρήστου Παππού και της Νέας Εποχής

Το ψηφοδέλτιο νίκης του Χρήστου Παππού και της Νέας Εποχής

Εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο Αθηνών, όπως προβλέπει ο νόμος, το ψηφοδέλτιο νίκης του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Αποτελείται από 127 υποψηφίους, δηλαδή από το μέγιστο αριθμό υποψηφίων που προβλέπει ο εκλογικός νόμος. Περιλαμβάνει όλα τα σημερινά στελέχη της Δημοτικής Αρχής, αλλά και πολλούς νέους υποψηφίους.

Βασικό χαρακτηριστικό του ψηφοδελτίου είναι ότι μεγάλο ποσοστό των υποψηφίων είναι νεαρής ηλικίας, κάτι που εκφράζει την επιθυμία του Δημάρχου Χρήστου Παππού να αναμιχθεί και να ζυμωθεί στα κοινά η νέα γενιά του Δήμου, η οποία θα πάρει, τα επόμενα χρόνια, τις τύχες του στα χέρια της. Εξίσου μεγάλο ποσοστό αποτελούν οι επιστήμονες, ώστε να αποκτήσει λόγο στη δημοτική δράση η επιστημονική κοινότητα της πόλης. Τέλος, 54 από τους συνολικά 127 υποψηφίους, δηλαδή ποσοστό 42,51 % είναι γυναίκες.

Όπως λέει ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, το ψηφοδέλτιο εκφράζει τη συνολική κοινωνική διαστρωμάτωση του Δήμου μας.

“Αυτό που έχει σημασία, είναι να εκφραστούν όλες οι κοινωνικές και επαγγελματικές  ομάδες και ηλικίες στο ψηφοδέλτιό μας. Ο Δήμος μας έχει ανάγκη όλους τους συνδημότες μας. Στη μάχη που κάνουμε για να αναπτύξουμε, ακόμα περισσότερο, την πόλη μας, δεν περισσεύει κανείς. Έχουμε δείξει ότι είμαστε σε θέση να ακούμε όλες τις απόψεις, να κάνουμε συνθέσεις και να πετυχαίνουμε συναινέσεις. Για μας δεν υπάρχουν αντίπαλοι. Αντίπαλοί μας είναι μόνο τα προβλήματα και με αυτή τη φιλοσοφία πορευόμαστε στις εκλογές. Φιλοσοφία που δε διαφέρει, άλλωστε, από την καθημερινή πρακτική μας στα χρόνια που έχουμε την πρώτη ευθύνη στη διοίκηση του Δήμου μας”, δήλωσε ο Χρήστος Παππούς και πρόσθεσε.

“Δεν συμπληρώσαμε, από ματαιοδοξία, το συνολικό αριθμό των υποψηφίων που προβλέπει ο νόμος. Το κάναμε για να ανταποκριθούμε στην επιθυμία των συνδημοτών μας να βοηθήσουν, από την πρώτη γραμμή,  την προσπάθεια που γίνεται. Να απευθυνθούν, προσωπικά και από καρδιάς, στους συνδημότες μας για να ζητήσουν στήριξη στο έργο μας που αποσκοπεί στη συνέχιση της αναπτυξιακής προσπάθειας του Δήμου μας, με καινοτόμα έργα που θα βελτιώσουν το επίπεδο της ζωής όλων μας”.

Επισυνάπτεται ο κατάλογος των υποψηφίων με τις επαγγελματικές τους ιδιότητες.



Ροη Ειδήσεων