Πέμπτη 9 Μαΐου 2024


ΑρχικήΑττικήΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Αποκλειστικό:Τι «δίνουν» οι στοιχηματικές σε δήμους της Αττικής

Αποκλειστικό:Τι «δίνουν» οι στοιχηματικές σε δήμους της Αττικής

Σε αρκετούς δήμους, σύμφωνα πάντα με τις στοιχηματικές εταιρείες, προκύπτει εύκολα νικητής, ενώ σε κάποιους άλλους οι αποδόσεις παίρνουν “φωτιά” καθώς φαίνεται… ντέρμπι μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Αναλυτικότερα: 

Στο Δήμο της Αθήνας, ακλόνητο φαβορί -με βάση τις στοιχηματικές-είναι ο Κώστας Μπακογιάννηςαπέναντι στον Χάρη Δούκα. Συγκεκριμένα, ο νυν δήμαρχος είναι σε απόδοση 1,04 σε αντίθεση με τον αντίπαλο του, που είναι στο 8.

Στον Δήμο Χαλανδρίου, είναι σε τιμές φαβορί οΣίμος Ρούσσος με απόδοση 1,28 απέναντι στηνΧρύσα Αγαπητού με απόδοση 3,35.

Στον Δήμο Ηλιούπολης, οι στοιχηματικές βλέπουν ένα ντέρμπι μεταξύ του Γιώργου Χατζηδάκη και του Ευστάθιου Ψαρόπουλου και με τους δύο να είναι σε απόδοση 1,85.

Στον Δήμο της Νέας Σμύρνης, φαβορί βρίσκουμε τον Γιώργο Κουτελάκη με απόδοση 1,45 και τον ακολουθεί η Δήμητρα Νάνου με 2,55.

Στον Δήμο του Αγίου Δημητρίου, φαβορί βρίσκουμε την νυν δήμαρχο, Μαρία Ανδρούτσουσε ποσοστό 1,20 με τον Στέλιο Μαμαλάκη να ακολουθάει με 4.

Στον Δήμο Ζωγράφου, ο νυν δήμαρχος Βασίλης Θώδας, είναι το φαβορί για να εκλεγεί με τις στοιχηματικές εταιρίες να του δίνουν 1,25. Στον αντίποδα την Σταματία Καφατσάκη την βρίσκουμε στο 3,5.

Στον Δήμο Αιγάλεω, ο Λάμπρος Σκλαβούνοςείναι το ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στον Ιωάννη Γκίκα. Με τις στοιχηματικές εταιρίες να δίνουν στον κ. Σκλαβούνο ποσοστό 1,15 έναντι του κ. Γκίκα με 4,65.

Στον Δήμο Ίλιου, ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Νικόλαος Ζενέτος με 1,25 και ακολουθεί η Ανδριάνα Κουκουβίνου Αλεβίζου με 3,6.

Στον Δήμο Νέας Ιωνίας, ο Παναγιώτης Μανούρης βρίσκεται σε απόδοση  1.20 ενώ  ηΔέσποινα Θωμαΐδου στο  4.00

Στον Δήμος Αγίας Παρασκευής, φαβορί είναι οΙωάννης Μυλωνάκης σε απόδοση  1.35 και ακολουθεί ο Γιάννης Σταθόπουλος με 2.90

Στον Δήμο Βύρωνα, οι στοιχηματικές βλέπουν ντέρμπι μεταξύ του Μιλτιάδη Μπαντή και του Αλέξη Σωτηρόπουλου. Για τον πρώτο δίνεται απόδοση 1,75 και για τον Σωτηρόπουλο ν 1,95.

Τέλος στον Δήμο Πεντέλης, που ρίχνονται στην μάχη δύο γυναίκες, οι στοιχηματικές βλέπουν δύσκλο αγώνα,  με την Δήμητρα Κεχαγιά να προηγείται  σε απόδοση 1.70 έναντι της  Νατάσσα Κοσμοπούλου που είναι στο 2.08.

 



Ροη Ειδήσεων