Σάββατο 4 Μαΐου 2024


ΑρχικήΑττικήΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Αθανάσιος Κούτρας:Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Παπάγου-Χολαργού

Αθανάσιος Κούτρας:Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Παπάγου-Χολαργού

 

 

Ο Αθανάσιος Κούτρας είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος από το 2019 στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού με το συνδυασμό του Δημάρχου κ. Ηλία Αποστολόπουλου “Μαζί για την Πόλη μας”.

Διετέλεσε Αντιδήμαρχος και συνεχίζει ως Εντεταλμένος Σύμβουλος Περιβάλλοντος και αντιμετώπισης Κλιματικής Κρίσης με μεγάλη συνεισφορά προς το Δήμο και τον πολίτη.

Είναι συνταξιούχος κυβερνήτης Airbus-320 με πολυετή υπηρεσία σε πολλούς τύπους αεροσκαφών στην Ολυμπιακη Αεροπορία και σε Αεροπορικές Εταιρείες του εξωτερικού.

Είναι παντρεμένος με την οικονομολόγο Άννα Σαΐπη π. Προέδρο του Σύλλογου Γονέων και Κηδεμόνων στο Γυμνάσιο Παπάγου και έχουν έναν γιο τον Κωνσταντίνο.

Είναι ενεργό μέλος:

  • “Δημήτριος Ψαρρός¨ 5/42 Σύνταγμα Ευζώνων
  • Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός
  • Πνευματική Εστία Παπάγου
  • Φίλοι των Αναπήρων
  • Σκακιστική Λέσχη “Αίγλη” Παπάγου
  • Σύλλογος Πελοποννησίων Χολαργού Παπάγου.
  • Μέλος Δ.Σ.  Συνδέσμου
    Προστασίας και Ανάπτυξης  Υμηττού.
  • ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ
Το όραμα του Αθανάσιου Κούτρα:

“Ως αυτόχθων κάτοικος του Παπάγου – Χολαργού πάντα με ενδιέφερε να προσφέρω στα κοινά οικειοθελώς και με μοναδικό γνώμονα το καλό του Δήμου.

Το 2019 οι δημότες έδειξαν την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου και από τη στιγμή που ανέλαβα τα καθήκοντα μου ως Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Κλιματικής Κρίσης είχα εξ’ αρχής ένα όραμα.

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού και το διαμάντι τού Υμηττού μας, να γίνουν πράσινα και καθαρά σε κάθε γωνιά, ώστε να βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο των δημοτών και των τετράποδων φίλων μας.

Είναι αλήθεια πως βιώνουμε την εποχή της Κλιματικής Κρίσης και δίνουμε ένα μεγάλο και καθημερινό αγώνα για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας μέσω των “Πράσινων Έργων και Δράσεων”.

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού είναι πρωτοπόρος και δημιουργός και αυτό το έχει καταφέρει χάρις την αληθινή και έμπρακτη στήριξη σας σε κάθε μας ενέργεια.

Δέσμευση μου ο Δήμος μας να φτάσει εκεί που του αξίζει, και αυτή η θέση δεν είναι άλλη από την κορυφή.

Διότι, οφείλουμε να παραδώσουμε σε εμάς και στις επόμενες γενιές έναν Δήμο που θα μας γεμίζει με υπερηφάνεια, όπου τα παιδιά μας και τα κατοικίδια μας θα μεγαλώνουν με όμορφες εικόνες, μέσα σε ένα περιβάλλον πράσινο, ζωντανό και γεμάτο ελπίδα.

Αυτός ο τόπος μας μεγάλωσε και εμείς οφείλουμε με τη σειρά μας να αγωνιστούμε για όλα αυτά τα ιδανικά, διότι όπου και αν βρισκόμαστε αυτόν τον τόπο τον έχουμε πάντα μέσα στην καρδιά μας.”



Ροη Ειδήσεων