Κυριακή 28 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης: Την Κυριακή αλλάζουμε οριστικά σελίδα

Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης: Την Κυριακή αλλάζουμε οριστικά σελίδα

«Τέσσερα χρόνια  σας κοιτώ στα μάτια και σας λέω ευθέως τι μπορεί να γίνει και τι όχι. Δεν υπόσχομαι, δεσμεύομαι» τόνισε από την πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου στο Φούρεσι ο Δήμαρχος Παιανίας και εκ νέου υποψήφιος Ισίδωρος Μάδης.

Σε μια ομιλία που χαρακτηρίστηκε από το έντονα προσωπικό ύφος ο Ισίδωρος Μάδης έθεσε ένα ξεκάθαρο δίλημμα μια εβδομάδα πριν από τις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου: «αν ο Δήμος Παιανίας θα αλλάξει οριστικά σελίδα και θα συνεχίσει την πορεία του στο μέλλον ή αν θα γυρίσει στο παρελθόν. Σε ένα παρελθόν που όλοι γνωρίζουμε ποια ήταν τα χαρακτηριστικά του. Αδιαφάνεια, αλαζονεία, προχειρότητα, έλλειμμα έργων και υποδομών».

Δήλωσε υπερήφανος για τη δημοτική αρχή της οποίας είναι επικεφαλής για τα όσα κατάφερε σε ένα περιβάλλον συνεχών προκλήσεων και δοκιμασιών, από την απλή αναλογική μέχρι την πανδημία και την πληθωριστική κρίση.

«Για ένα όμως πράγμα είμαι πολύ περήφανος. Ότι πάντα ήμασταν παρόντες, πάντα ήμασταν στην πρώτη γραμμή. Δεν κρυφτήκαμε ποτέ. Δεν δειλιάσαμε ποτέ. Δεν ψάξαμε δικαιολογίες. Είπαμε την αλήθεια, ανεξαρτήτως προσωπικού και πολιτικού κόστους. Όπως περήφανος είμαι και γιατί, σε 4 χρόνια εξασφαλίσαμε για τον Δήμο Παιανίας έργα 60.000.000 ευρώ.  Έργα που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, κάποια έχουν ολοκληρωθεί, άλλα βρίσκονται σε φάση κατασκευής ή ξεκινούν το επόμενο διάστημα. Πρόκειται για έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας, είτε πρόκειται για αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων είτε για αθλητικές εγκαταστάσεις» είπε κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό των όσων επετεύχθησαν στα τέσσερα χρόνια.

Ειδική αναφορά έκανε στο έργο της αποχέτευσης στα Γλυκά Νερά και την αποκατάσταση της οδοποιίας: «Κάποιοι σκέφτεστε, ‘’Τι να τα κάνω τα έργα αν δεν μπορώ να κινηθώ με ασφάλεια στους δρόμους της πόλης;’’. Και σας απαντώ: Γνωρίζω ότι κάποιοι δίχως ντροπή σας υπόσχονται πως αν τους ψηφίσετε θα αποκαταστήσουν τους δρόμους των Γλυκών Νερών. Δεν σας λένε όμως ότι εκείνοι είναι υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση όταν απέκλεισαν τον Δήμο Παιανίας από οποιαδήποτε παρέμβαση στην εκτέλεση του έργου αποχέτευσης.

Δεν υπάρχει καμία σχετική πρόβλεψη στη σχετική σύμβαση με εξαίρεση την επιτροπή παρακολούθησης  που όμως δεν έχει αρμοδιότητες.

Δεν σας λένε ότι επί δύο χρόνια διεκδικήσαμε χρηματοδότηση για την αποκατάσταση πείθοντας εν τέλει τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα ο οποίος ενέκρινε το ποσό των 2.600.000 ευρώ. Δεν σας λένε ότι  για το έργο έχει γίνει ήδη διαγωνισμός και υπάρχει ανάδοχος.

Η σύμβαση υπογράφεται το επόμενο διάστημα και το έργο ξεκινά. Υπόσχονται κάτι το οποίο ήδη γίνεται.  Θεωρούν ότι μπορούν να κοροϊδέψουν μια ολόκληρη πόλη. Υποτιμούν τους πολίτες».

Ο Ισίδωρος Μάδης αναφέρθηκε και στους συνεργάτες του εξηγώντας πως «στη σημερινή εποχή έχουν τελειώσει οι αρχηγοί χωρίς ομάδες. Σήμερα είναι η εποχή των ομάδων, του σχεδίου, της σοβαρότητας, της ευθύνης. Σε αυτές τις εκλογές 106 συνδημότες μας συστρατεύονται πλάι μου έτοιμοι, με ιδέες και διάθεση να προσφέρουν για το κοινό καλό.  Τους ευχαριστώ καθεμία και καθέναν για την εμπιστοσύνη. Από εσάς ζητώ την Κυριακή να επιλέξετε τους καλύτερους και τις καλύτερες».

«Στις 8 Οκτώβρη αποφασίζουμε κυριολεκτικά για τη ζωή μας, εάν θέλουμε έναν ισχυρό, νοικοκυρεμένο και σύγχρονο Δήμο, εάν θέλουμε σύγχρονες υποδομές, εάν θέλουμε τον Δήμο μας πρωταγωνιστή, εάν θέλουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής για εμάς και τα παιδιά μας, εάν θέλουμε να πάμε μπροστά ή να γυρίσουμε πίσω» κατέληξε ο Δήμαρχος Παιανίας ζητώντας «ισχυρή και καθαρή εντολή, από την πρώτη Κυριακή. Σας ζητώ να συνεχίσουμε μαζί!».



Ροη Ειδήσεων