Κυριακή 19 Μαΐου 2024


ΑρχικήΑττικήΔήμος Αθηναίων: Φεύγουν οι άνθρωποι του Μπακογιάννη

Δήμος Αθηναίων: Φεύγουν οι άνθρωποι του Μπακογιάννη

Η ήττα Μπακογιάννη αναμένεται να φέρει πλήθος αποχωρήσεων προσώπων σε πολλά «πόστα» του δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για στελέχη που αποτέλεσαν προσωπικές επιλογές του κ. Μπακογιάννη όταν ανέλαβε το δήμο, οι οποίοι τοποθετήθηκαν σε κρίσιμες υπηρεσίες και θέσεις.

Πρώτη το χορό άνοιξε η διευθύντρια του Αθήνα 9,84 Μαργαρίτα Μυτιληναίου, η οποία μετά από τέσσερα χρόνια στη διεύθυνση του ραδιοσταθμού παραιτήθηκε από τη θέση της. Ωστόσο θα παραμείνει στη θέση της στο σταθμό κάνοντας και την πρωινή της εκπομπή έως και την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Μυτιληναίου, θα αναλάβει πρόεδρος στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ελληνικός FM» που ανήκει στον εκδότη και δημοσιογράφο Ν. Χατζηνικολάου. Μάλιστα την ίδια διαδρομή θα ακολουθήσει και ο παραγωγός του Αθήνα 9,84 Χρήστος Παπαμιχάλης.

Σε ότι αφορά τώρα ειδικότερα την παραίτηση της κ. Μυτιληναίου, αυτή φέρετε να είχε κατατεθεί στο Δ.Σ του Αθήνα 9,84, πριν την διεξαγωγή των εκλογών. Δηλαδή δεν συνδέεται απευθείας με το εκλογικό αποτελέσμα, ωστόσο είναι γνωστό ότι οι σχέσεις της με τον Κ. Μπακογιάννη δεν ήταν και στην καλύτερη φάση τους το τελευταίο διάστημα.

Αιτία αποτελούσε η απόφαση του Κ. Μπακογιάννη – εφόσον επικρατούσε στις εκλογές – Μια εξέλιξη που έβρισκε αντίθετη την κ. Μυτιληναίου. Παρότι η ίδια αποτέλεσε επιλογή του Κ. Μπακογιάννη για την συγκεκριμένη θέση οι σχέσεις τους κλονίστηκαν στην πορεία και οδήγησαν στην αποχώρηση της Μαργαρίτας Μυτιληναίου.

Όμως τα πράγματα ήρθαν έτσι που μαζί της μετά την ήττα θα αποχωρήσει και ο Κώστας Μπακογιάννης …άσχετα αν ο τελευταίος έκανε ότι μπορούσε για να μείνει.

 

 



Ροη Ειδήσεων