Σάββατο 27 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023«Δύο νέα σύγχρονα απορριμματοφόρα παρέλαβε ο Δήμος Αίγινας»

«Δύο νέα σύγχρονα απορριμματοφόρα παρέλαβε ο Δήμος Αίγινας»

Δύο νέα απορριμματοφόρα οχήματα προστίθενται από σήμερα, 2/10/2023, στον στόλο οχημάτων καθαριότητας του Δήμου Αίγινας. Πρόκειται για απορριμματοφόρα τύπου πρέσας χωρητικότητας 16 m3. Το κόστος για την αγορά των οχημάτων ανέρχεται σε 435.000,00 €, εκ των οποίων 150.000,00 € εξασφαλίστηκαν από το πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ”, ενώ το υπόλοιπο ποσό καλύφθηκε από ιδίους πόρους του Δήμου.

Στην παραλαβή των οχημάτων παραβρέθηκε ο Δήμαρχος, Γιάννης Ζορμπάς, ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτήν τη σημαντική προσθήκη στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας. Τα νέα οχήματα προσφέρουν αναβαθμισμένες τεχνολογικές λύσεις, που θα μας επιτρέψουν να διαχειριζόμαστε τα απορρίμματα με ακόμα πιο αποδοτικό τρόπο. Αυτό σημαίνει λιγότερη ρύπανση, βελτιωμένη αποκομιδή απορριμμάτων και ένα πιο υγιές περιβάλλον για όλους μας. Εκτός από ένα επιπλέον εργαλείο για τους υπαλλήλους του Δήμου σηματοδοτούν τη δέσμευσή μας για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας. Στόχος ήταν και παραμένει η βιώσιμη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των απορριμμάτων.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους στην υπηρεσία καθαριότητας για την αφοσίωσή τους και τη σκληρή δουλειά τους.

Χάρη σε αυτούς ξυπνάμε όλοι σε μια καθαρή Αίγινα».



Ροη Ειδήσεων