Κυριακή 28 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Βόρειου Τομέα ΑθηνώνΈνα νέο πάρκο γειτονιάς στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής στη συμβολή των οδών...

Ένα νέο πάρκο γειτονιάς στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής στη συμβολή των οδών Καζαντζάκη και Αργυροπούλου

Νίκος Μπάμπαλος: «Δημιουργούμε εστίες πρασίνου για να τις χαίρονται οι δημότες μας, μικροί και μεγάλοι»

Ένα ακόμα πάρκο τσέπης ετοίμασε και παρέδωσε στους δημότες ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Το καινούργιο πάρκο βρίσκεται στον δημοτικό χώρο στη διασταύρωση των οδών Καζαντζάκη και Αργυροπούλου, δίπλα στην παιδική χαρά της περιοχής, η οποία, και αυτή με τη σειρά της, ανακατασκευάζεται αυτό το διάστημα από τον Δήμο.

Στο νέο πάρκο φυτεύτηκαν νέα δέντρα, τοποθετήθηκε γκαζόν, φωτισμός κ.α., αποτελώντας πλέον μια γωνιά πρασίνου για τους κατοίκους της γειτονιάς.

Το πάρκο διαμορφώθηκε σε συνεργασία με την ΔΕΠΑ – τα κεντρικά γραφεία της οποίας βρίσκονται στο Ηράκλειο Αττικής – στο πλαίσιο της συνεργασίας Δήμου και Επιχείρησης.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Δημήτρη Δημητρόπουλο, η δημοτική αρχή θα προχωρήσει στη δημιουργία και άλλων πάρκων γειτονιάς. Το επόμενο διάστημα μάλιστα θα παραδοθεί ακόμα ένα στους πολίτες, ο χώρος στην διασταύρωση της οδού Πρασίνου Λόφου με την οδό Τζαβέλλα.

«Τα περασμένα χρόνια ξεκινήσαμε την εκστρατεία απόκτησης όλων των διαθέσιμων και πρόσφορων ελεύθερων χώρων στα όρια της πόλης μας, μικρών και μεγάλων. Ήρθε η ώρα σταδιακά να αξιοποιήσουμε κάθε ένα κομμάτι γης που αγοράσαμε για λογαριασμό των δημοτών, φτιάχνοντας περισσότερα πάρκα, παιδικές χαρές και χώρους άθλησης που θα τα χαίρονται οι συμπολίτες μας, μικροί και μεγάλοι. Ένα από αυτά τα πάρκα γειτονιάς είναι και αυτό που δημιουργήσαμε στην οδό Καζαντζάκη, το οποίο, μετά την ολοκλήρωση της ανακατασκευής της παιδικής χαράς, θα είναι ένα στολίδι για την περιοχή», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.



Ροη Ειδήσεων