Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΑττικήΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Ισίδωρος Μάδης: όραμα, με σχέδιο και αποτελεσματικότητα, συνεχίζουμε μαζί!

Ισίδωρος Μάδης: όραμα, με σχέδιο και αποτελεσματικότητα, συνεχίζουμε μαζί!

Αγαπητοί συνδημότες,

Το 2019 μου εμπιστευθήκατε την ψήφο σας και μου αναθέσατε τη διοίκηση του Δήμου Παιανίας λαμβάνοντας ως προσωπική μου δέσμευση πως θα κινηθώ με ειλικρίνεια, σοβαρότητα, σκληρή δουλειά και αποτελεσματικότητα. Σήμερα, τρία χρόνια μετά, μπορώ να είμαι περήφανος γιατί τήρησα τη δέσμευσή μου στο ακέραιο. Μόνος μου οδηγός αυτά τα χρόνια ήταν το κοινό καλό και η ανάπτυξη του Δήμου μας.

Δεν χρησιμοποίησα ως δικαιολογία ούτε την πανδημία του κορωνοϊού που ανέτρεψε όσα γνωρίζαμε μέχρι εκείνη τη στιγμή, ούτε και την ενεργειακή κρίση η οποία ήρθε για να μας προσαρμόσει σε νέα δεδομένα. Με τους συνεργάτες μου, στηρίξαμε την κοινωνία, εκείνους που έχουν ανάγκη και δημιουργήσαμε συνθήκες για να προχωρήσουμε μπροστά.

Λέγεται πως ένας δήμαρχος στην πρώτη του θητεία σχεδιάζει όσα θα υλοποιήσει στην δεύτερη. Όπως θα δείτε στις επόμενες σελίδες, εμείς ήδη υλοποιούμε όσα σχεδιάσαμε διότι ήρθαμε με σχέδιο, και δεν επιτρέψαμε να χαθεί πολύτιμος χρόνος

Κληθήκαμε να αλλάξουμε τον Δήμο Παιανίας από τις βάσεις του και αυτό πράξαμε παρεμβαίνοντας οργανωτικά, υιοθετώντας σύγχρονες λύσεις, αξιοποιώντας την τεχνολογία, για να βελτιώσουμε τις συνθήκες τόσο για τους υπαλλήλους όσο και για τους δημότες.

Εκπονήσαμε περίπου 200 μελέτες, αριθμό πρωτοφανή, πολλές από τις οποίες έχουν ήδη λάβει χρηματοδότηση και αποκτούν υπόσταση.

Παρεμβαίνουμε λύνοντας καθημερινά προβλήματα για να διευκολύνουμε τις ζωές των δημοτών, όλων εσάς, ως οφείλουμε.

Φυσικά δεν λύσαμε όλα τα προβλήματα. Δρομολογήσαμε όμως ρεαλιστικές λύσεις οι οποίες απαιτούν χρόνο. Προβλήματα δεκαετιών δεν επιλύονται σε μια μέρα, δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις.

Σε αυτά τα τρία χρόνια βρήκαμε πολύτιμους συμμάχους και ορκισμένους εχθρούς.

Συνεχίζουμε με τους συμμάχους μέχρι τέλους για το καλό του δήμου μας αφήνοντας στο περιθώριο όσους για προσωπικούς λόγους επιθυμούν τον Δήμο Παιανίας στάσιμο και μικρό. Δεν είναι τυχαίο πως σήμερα και στο δημοτικό συμβούλιο είμαστε ισχυρότεροι από την ημέρα που αναλάβαμε έχοντας πείσει για τις προθέσεις μας και εκείνους που βρίσκονταν απέναντί μας.

Επέλεξα να λειτουργήσω συνθετικά και όχι διχαστικά. Για το καλό του τόπου μας και όχι το προσωπικό μου. Εκλεισα τα αυτιά και δεν απάντησα καν σε όσα κάποιοι – λίγοι- επιχείρησαν να μου χρεώσουν.

Άλλωστε είναι οι δημότες, εσείς, που γνωρίζουν καλύτερα και που εν τέλει θα με κρίνουν στο τέλος της θητείας μου για τα όσα έπραξα. Θα κρίνουν και όσα μου διέφυγαν πιθανότατα, θα αξιολογήσουν τις προτεραιότητες που έθεσα και θα αποφασίσουν για το αν θα μου ανανεώσουν την εντολή. Προσωπικά είμαι αισιόδοξος διότι γνωρίζω πως έγινε το καλύτερο που μπορούσε. Και κυρίως, όσα έγιναν δεν αποτελούν μόνο το σήμερα αλλά είναι επένδυση στο μέλλον.

Mέχρι τις εκλογές, για τους συνεργάτες μου και εμένα, είναι χρόνος σκληρής δουλειάς και αποτελεσμάτων. Από αυτά θα κριθούμε και όχι από αόριστες υποσχέσεις και σχέδια επί χάρτου.

Από καρδιάς σας ευχαριστώ για την στήριξή σας

Ισίδωρος Μάδης
Δήμαρχος Παιανίας



Ροη Ειδήσεων