Τετάρτη 15 Μαΐου 2024


ΑρχικήΑττικήΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Μάριος Ψυχάλης: “Δέσμευσή μας είναι να γίνουμε η δημοτική Αρχή όλων και...

Μάριος Ψυχάλης: “Δέσμευσή μας είναι να γίνουμε η δημοτική Αρχή όλων και όχι των λίγων”

Η ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, έδωσε στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «δήμος Μπροστά+» τον ποσοστό 27.28%, το οποίο  μας έφερε στη δεύτερη θέση και μας δίνει την δυνατότητα, να διεκδικήσουμε με βάσιμες ελπίδες την διοίκηση του Δήμου την δεύτερη Κυριακή, 15 Οκτωβρίου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους χιλιάδες συμπολίτες μας που μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους, αξιολογώντας θετικά το πρόγραμμά μας. Αυτή είναι μια σημαντική επιβράβευση για όλη την προσπάθεια που καταβάλλουμε καθημερινά εδώ και 4 χρόνια, βρισκόμενοι καθημερινά δίπλα σε κάθε γενιά και κάθε γειτονιά.

Με την ίδια θέρμη και επιθυμία θα συνεχίσουμε. Η επόμενη μέρα στην πόλη μας απαιτεί συναίνεση και προγραμματική συνεργασία. Δεν έχουμε αντίπαλο κανέναν υποψήφιο και καμία δημοτική παράταξη. Αντίπαλός μας είναι μόνο τα προβλήματα της πόλης και σε αυτό το μονοπάτι θα βαδίσουμε, αν οι δημότες μας εμπιστευτούν να είμαστε εμεί η επόμενη δημοτική Αρχή. Ο διάλογος με τις παρατάξεις είναι κομμάτι αυτής της διαδικασίας, που απαιτεί συγκλίσεις και συνέργειες, για το αύριο της πόλης μας.  Αναδεικνύουμε τις κοινές θέσεις, επισημαίνουμε τα θετικά στοιχεία και αξιοποιούμε όλα όσα μας ενώνουν.

 

 

 

Δέσμευσή μας είναι να γίνουμε η δημοτική Αρχή όλων και όχι των λίγων και γι’ αυτό, καμία χρήσιμη φωνή και με διάθεση για προσφορά δεν περισσεύει. Με αλληλεγγύη και αμοιβαίο σεβασμό, με ενεργό συμμετοχή των των πολιτών στην ανάδειξη των προβλημάτων, την χάραξη της πολιτικής και τη λήψη αποφάσεων, με υιοθέτηση προτάσεων και αναζήτηση όλων των θετικών στοιχείων και πάνω από όλα σκληρή δουλειά, όπως κάνουμε εδώ και μια τετραετία, θα συνεχίσουμε με την ίδια σταθερότητα και συνέπεια, να ακούμε και να καταγράφουμε προβλήματα, να προτείνουμε λύσεις και να συνεργαζόμαστε ως χρήσιμοι, ενεργοί πολίτες, με αποδειγμένη την αγάπη για τον τόπο τους, για να κάνουμε τον ενιαίο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, έναν ασφαλή, πράσινο, έξυπνο και προσβάσιμο τόπο για να ζουν οι πολίτες και οι επόμενες γενιές.

Αυτή τη συνέπεια και πορεία μέχρι σήμερα, είμαστε βέβαιοι πως οι ελπίζουμε οι δημότες να αξιολογήσουν θετικά και στον δεύτερο γύρο των εκλογών. Στις 15 Οκτωβρίου ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει την ευκαιρία να αλλάξει ριζικά. Εμείς είμαστε η παράταξη που έχει όλα τα εχέγγυα για να πάμε τον Δήμο Μπροστά!”



Ροη Ειδήσεων