Τετάρτη 1 Μαΐου 2024


ΑρχικήΘέματαΠολιτισμόςMeet Market: Φθινοπωρινό ραντεβού στην Τεχνόπολη

Meet Market: Φθινοπωρινό ραντεβού στην Τεχνόπολη

Το “The Meet Market Fall Edition ’23” είναι εδώ και έρχεται να γεμίσει τις φθινοπωρινές μας μέρες με τις πιο υπέροχες βόλτες!

Το Meet Market – η πιο πολύχρωμη αγορά της Αθήνας – επιστρέφει από τις καλοκαιρινές διακοπές και είναι έτοιμη να καλωσορίσει το Φθινόπωρο με μία μεγάλη γιορτή. Το Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Οκτωβρίου, δίνουμε το καθιερωμένο μας ραντεβού στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, για ένα διήμερο γεμάτο δημιουργικότητα και ταλέντο από 120+ ελληνικά brands – τα διαχρονικά αγαπημένα μας αλλά και πολλά πρωτοεμφανιζόμενα -, συμπεριλαμβανομένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών και μικρών παραγωγών.

Ανακάλυψε φρέσκες ιδέες και χειροποίητες δημιουργίες σε καλοσχεδιασμένα ρούχα, ιδιαίτερα αξεσουάρ, μοναδικά κοσμήματα, καλαίσθητα home-deco αντικείμενα, προϊόντα ομορφιάς και ευεξίας από αγνές πρώτες ύλες, συσκευασμένα τρόφιμα απευθείας από την ελληνική γη, προσεκτικά επιλεγμένα είδη για παιδιά, vintage θησαυροί και πολλά ακόμα. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι λαχταριστές street food προτάσεις μας από όλο τον κόσμο, οι ιδιαίτερες μπύρες από τοπικές μικροζυθοποιίες και τα ξεχωριστά cocktails από το bar μας.

Μένοντας πιστοί στο motto μας “First a Meet, then a Market”, όλα τα παραπάνω θα συμβαίνουν παράλληλα με back-to-back DJ sets, δραστηριότητες και ευχάριστες εκπλήξεις για τους μικρούς μας επισκέπτες – εντελώς δωρεάν – ενώ, με μία βόλτα από το Κεντρικό Ταμείο / Info point, μπορείτε όλοι να πάρετε μέρος στη #ΜεγάληΚλήρωση, όπου 3 τυχεροί νικητές θα κερδίσουν ένα καλάθι γεμάτο δώρα από τους εκθέτες μας!

Βόλτα, ψώνια, μουσική, φαγητό, ή ποτό… όποια κι αν είναι η αφορμή, σας περιμένουμε στην καθιερωμένη μας -πια- φθινοπωρινή συνάντηση!



Ροη Ειδήσεων