Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΑττικήΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Μυρίζει «ανατροπή» στον Δήμο του Βύρωνα…

Μυρίζει «ανατροπή» στον Δήμο του Βύρωνα…

Την ξεκάθαρη στήριξή του στον συνδυασμό “Δύναμη Ελπίδας” με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Βύρωνα Αλέξη Σωτηρόπουλο, ο οποίος θα κονταροχτυπηθεί με τον Μιλτιάδη Μπαντή την προσεχή Κυριακή, ανακοίνωσε ο απερχόμενος δήμαρχος της πόλης Γρηγόρης Κατωπόδης και η παράταξή του «Στάση Βύρωνα»…!

«Με συνέπεια στις πολιτικές και αυτοδιοικητικές θέσεις μας, δεν έχουμε κρύψει ποτέ την πάγια θέση μας για την ευρύτερη συνεργασία των προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων. Ενόψει των εκλογών της Κυριακής, παροτρύνουμε τους συνδημότες μας να υποστηρίξουν στον δεύτερο γύρο τον συνδυασμό “Δύναμη Ελπίδας”, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Αλέξη Σωτηρόπουλο», αναφέρει η παράταξη «Στάση Βύρωνα».

Αν μάλιστα σε αυτή την ανακοίνωση προστεθεί και η «πλάγια» στήριξη που προσφέρουν στον κ. Σωτηρόπουλο με αναρτήσεις τους στα social media στελέχη της δημοτικής παράταξης «Έξυπνος Βύρωνας» του Βασίλη Δεμπόνου, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο Αλέξης Σωτηρόπουλος μετατρέπεται αυτομάτως σε φαβορί για την ανατροπή…!



Ροη Ειδήσεων