Σάββατο 27 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Ολοκληρώθηκαν οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη της νέας Δημοτικής Αρχής στο...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη της νέας Δημοτικής Αρχής στο Δήμο Ασπροπύργου

Νέα Δημοτική Αρχή εξελέγη στον Δήμο Ασπροπύργου, με Δήμαρχο τον επικεφαλής κ. Γιάννη Ηλία του συνδυασμού «Ασπρόπυργος Αλλάζουμε».

Τόσο την πρώτη Κυριακή 8/10 όσο και τη δεύτερη 15/10 η εκλογική διαδικασία κύλησε ομαλά και ο εκλογικός ανταγωνισμός έλαβε χώρα σε  πολιτισμένο κλίμα όπως αρμόζει στον Ασπρόπυργο.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου συγχαίρει τον κ. Γιάννη Ηλία για την εκλογή του και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του και τις νέες προκλήσεις στην αυτοδιοίκηση.

Παράλληλα, ευχαριστεί ειλικρινά τόσο τους επικεφαλείς όσο και τους υποψηφίους των άλλων συνδυασμών για τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύτηκαν και διεκδίκησαν την εμπιστοσύνη των Ασπροπύργιων.

Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εύχομαι ειλικρινά όλοι μαζί την επόμενη ημέρα να συνεργαστούν εποικοδομητικά για να συνεχίσει ο Ασπρόπυργος μια πορεία ανάτασης και προόδου για την οποία τόσο οι συνεργάτες μου όσο  και εγώ προσωπικά καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια  17 ολόκληρα χρόνια».



Ροη Ειδήσεων