Δευτέρα 29 Απριλίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΠολιτικήΠέγκας: Μαγειρεύουν τα νούμερα όσοι νοιάζονται μόνο για την καρέκλα

Πέγκας: Μαγειρεύουν τα νούμερα όσοι νοιάζονται μόνο για την καρέκλα

Ας κάνουν τον κόπο να μας εξηγήσουν πώς γίνεται μόνον ένας στους πέντε να δηλώνει ικανοποιημένος από τη διοίκηση Ζέρβα, αλλά στο τέλος, αυτοί ίδιοι, να “επανεκλέγουν” Ζέρβα για δήμαρχο; Κάποιο λάκκο έχει η φάβα…

Μας λεν ότι όταν ο Σπύρος Πέγκας περνά στον β’ γύρο, ξαφνικά οι πολίτες ξεχνούν πόσο τραγική ήταν η διοίκηση Ζερβά και “επανεκλέγουν” τον σημερινό δήμαρχο. Με τη στήριξη ποιων άραγε θα “επανεκλεγεί” ο κ. Ζέρβας; Με αυτών που απογοητεύτηκαν επειδή δεν πέρασαν στον β’ γύρο;

Είναι φανερό πια ότι δεν ενδιαφέρονται όλοι για την τύχη της πόλης. Κάποιοι ενδιαφέρονται μόνο για την καρέκλα και, βλέποντας ότι δεν περνούν στον δεύτερο γύρο, μαγειρεύουν τα νούμερα για να δημιουργήσουν ψεύτικα διλήμματα.

Κάποιους τους φοβίζει η προοπτική ότι ο Σπύρος Πέγκας θα είναι ο νικητής αυτών των εκλογών και προτιμούν να επενδύσουν στη δημιουργία ενός επίπλαστου αέρα νίκης. Ο σκοπός τους δεν είναι ιερός και σίγουρα δεν αγιάζει τα μέσα.

Τα δικά μας «όπλα» είναι το σοβαρό πρόγραμμά μας, οι ευρύτατες συνεργασίες κοινωνικών και αυτοδιοικητικών δυνάμεων που πετύχαμε μεθοδικά, οι έμπειροι και οι νέοι άνθρωποι του ψηφοδελτίου μας και ο υποψήφιος δήμαρχος, Σπύρος Πέγκας, που ενώνει την πόλη και είναι πανέτοιμος να την πάει ένα βήμα μπροστά.

Οι άλλοι, ας κατασκευάζουν «δημοσκοπήσεις», εμείς εργαζόμαστε για μια «Θεσσαλονίκη Για Όλους»!



Ροη Ειδήσεων