Κυριακή 28 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Σάρωσε ο Γιάννης Μώραλης – Με 70% παραμένει δήμαρχος Πειραιά

Σάρωσε ο Γιάννης Μώραλης – Με 70% παραμένει δήμαρχος Πειραιά

Πιο εύκολη από ότι φανταζόταν είναι η επικράτηση του Γιάννη Μώραλη στο δήμο Πειραιά, καθώς τα πρώτα αποτελέσματα δίνουν στον «Πειραιά Νικητή» ποσοστό 69,80%.

Στη δεύτερη θέση, με 13,83%, βρίσκεται ο Γιώργος Γαβρίλης, και ακολουθούν με 11,62% ο Νίκος Αμπατιέλος, ο Θανάσης Διαβολάκης με 2,52% και με 2,22% ο Κ. Νιζάμης.

Με την ενσωμάτωση στο 44,15% το αποτέλεσμα έχει κριθεί και ο Γιάννης Μώραλης θα συνεχίσει να είναι ο πρώτος πολίτης του δήμου Πειραιά.

 

«Θα δουλέψουμε το ίδιο σκληρά, η τρίτη θητεία καλύτερη απ’ όλες»

Στην πρώτη του ομιλία, μετά τον εκλογικό θρίαμβο και την τρίτη εκλογική του νίκη στη σειρά, ο Γιάννης Μώραλης -μεταξύ άλλων- ευχαρίστησε τους Πειραιώτες «γιατί μας κατέστησαν την μακροβιότερη αρχή στην ιστορία της πόλης μας, κι αυτό είναι ιδιαίτερα τιμητικό για εμάς».

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί πιστεύω ότι μας επέλεξαν για μια ακόμα φορά για δύο λόγους: ένα γιατί αναγνώρισαν τα καλά αποτελέσματα της δουλειάς μας, ότι ο Πειραιάς έχει ήδη αλλάξει και δεύτερον γιατί μας εμπιστεύονται ώστε να λύσουμε τα προβλήματα που προφανώς είναι υπαρκτά, όπως σε κάθε μεγάλη πόλη» συμπλήρωσε ο κ. Μώραλης.

Κλείνοντας, δεσμεύτηκε πως «θα δουλέψουμε το ίδιο σκληρά, το ίδιο σοβαρά και υπεύθυνα, ώστε η τρίτη θητεία να είναι καλύτερη κι από τις δύο πρώτες».

 

 

 

 



Ροη Ειδήσεων