Κυριακή 28 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Στήριξη στον Ψυχάλη για την Πατούλη

Στήριξη στον Ψυχάλη για την Πατούλη

Πρόκειται ασφαλώς για μία κίνηση που είναι ικανή να αλλάξει τα δεδομένα στη «μάχη» για τη Δημαρχία, καθώς στον α΄ γύρο η παράταξη ΕΝΩΜΕΝΟΙ συγκέντρωσε ποσοστό 16,25%.

Ασφαλώς δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι αρκετοί από τους πολίτες που ψήφισαν την παράταξη της Μαρίνας Σταυράκη Πατούλη, στον δεύτερο γύρο είναι πιθανό να στηρίξουν τον Γρηγόρη Λέων λόγω κοινού πολιτικού χώρου. Σημειώνεται, ότι το βράδυ της Τρίτης 10 Οκτωβρίου τη στήριξή του στον Μάριο Ψυχάλη έδωσε και ο Παναγιώτης Ιωάννου.

Λαϊκή Συσπείρωση: «Αυξήσαμε τις δυνάμεις μας, ψήφος αποδοκιμασίας στον β΄ γύρο»

Την ικανοποίησή της για την αύξηση των ποσοστών της τόσο στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης όσο και στους περισσότερους Δήμους της χώρας εξέφρασε η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Λυκόβρυσης – Πεύκης με επικεφαλής τον Άρη Κυριακίδη.

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ότι «To αποτέλεσμα αυτό, δείχνει ότι μεγαλώνει και παγιώνεται ένα ρεύμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ, μέσα από την υπερψήφιση των ψηφοδελτίων του».

Παράλληλα καλεί τους πολίτες όσους τη στήριξαν αλλά και όλο το λαό της Λυκόβρυσης και της Πεύκης, «στο Β’ Γύρο των Δημοτικών εκλογών, να αποδοκιμάσουν τους συνδυασμούς που προκρίνονται».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Λαϊκή Συσπείρωση Λυκόβρυσης-Πεύκης, ευχαριστεί και χαιρετίζει τους εκατοντάδες που στήριξαν της Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο. Xαιρετίζει επίσης όσους στήριξαν και έκαναν το βήμα και δυνάμωσαν ακόμα περισσότερο της Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής, που άγγιξε το 13% στο Δήμο μας, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση της ΝΔ, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το ρεύμα αμφισβήτησης με την κυβερνητική πολιτική. To αποτέλεσμα αυτό, δείχνει ότι μεγαλώνει και παγιώνεται ένα ρεύμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ, μέσα από την υπερψήφιση των ψηφοδελτίων του.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Λυκόβρυσης-Πεύκης σημείωσε διακριτή άνοδο ξεπερνώντας το 9%, παρά το όργιο εξαγοράς και πίεσης που εξελίχθηκε, σε μία παρατεταμένη προεκλογική περίοδο που συγκρούστηκαν προεκλογικές δαπάνες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, αλλά και εκλογικοί μηχανισμοί της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ διαμορφώνοντας ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Σε αυτό το πολωτικό κλίμα, η Λαϊκή Συσπείρωση άντεξε και αύξησε τις δυνάμεις που τη στήριξαν.

Η άνοδος αυτή και η εμπιστοσύνη που μας έδειξε ο λαός, ανεβάζουν και τις ευθύνες μας για την οργάνωση της πάλης του λαού, αλλά και της πιο μαχητικής αντιπολίτευσης, μέσα και έξω από τα δημοτικά συμβούλια, στην επόμενη δημοτική αρχή που θα είναι από χέρι αντιλαϊκή.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Λυκόβρυσης-Πεύκης, καλεί όσους τη στήριξαν αλλά και όλο το λαό της Λυκόβρυσης και της Πεύκης, στο Β’ Γύρο των Δημοτικών εκλογών, να αποδοκιμάσουν τους συνδυασμούς που προκρίνονται. Συνδυασμούς που βρίσκονται στην ίδια όχθη της αντιλαϊκής πολιτικής, και να ρίξουν στην κάλπη άκυρο ή λευκό και παράλληλα να πυκνώσουν το ρεύμα της αμφισβήτησης και της σύγκρουσης με το κεφάλαιο, τους μεγαλοεργολάβους, και το κράτος τους, τοπικό και κεντρικό.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ως παράταξη “ΕΝΩΜΕΝΟΙ για τη Λυκόβρυση – Πεύκη” πρεσβεύουμε ότι ο Δήμος μας την επόμενη πενταετία πρέπει να ακολουθήσει πορεία ανάπτυξης και προόδου. Καταδικάζουμε κομματικές τακτικές και προσχώματα που υπονομεύουν και χειραγωγούν τη λαϊκή ετυμηγορία, θέτουν σε κίνδυνο την αυτονομία και το αυτοδιοίκητο του Δήμου.

Με μοναδικό κριτήριο το όφελος του ενιαίου Δήμου και συνεκτιμώντας τη σύγκλιση των προγραμματικών μας θέσεων, το ήθος και την ευπρέπεια στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, την αδιαμφισβήτητη γνώση των προβλημάτων του Δήμου και τη δημοκρατική φιλοσοφία συστρατευόμαστε στον κρίσιμο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών με τον υποψήφιο Δήμαρχο Μάριο Ψυχάλη, επικεφαλής της παράταξης «Δήμος ΜΠΡΟΣΤΑ+».

Καλούμε τους συνδημότες που μας στήριξαν με τη ψήφο τους, να προσέλθουν στην κάλπη με αίσθημα ευθύνης για το μέλλον του Δήμου μας, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου. «Ενωμένοι» σαν μια γροθιά προστατεύουμε τον Δήμο μας και διασφαλίζουμε το μέλλον του.

 



Ροη Ειδήσεων